EN LISTE OVER DAGEN I DAG

Jeg våknet klokken
10. Våkner stort sett da hver dag. Lå en liten stund i senga å slappet av bare. Ofte sovner jeg igjen, og i spesielt nå i “ferien” har vi sovet litt lenger. Det er for all del deilig, men merker jeg sliter med å sovne igjen til natta, så nå må jeg stramme det inn igjen.

Hvilket humør var jeg i da jeg våknet? 
Jeg var i relativt godt humør. Litt stressa og veldig sliten i kroppen, ettersom jeg hadde en litt tøff dag i går med mye angst og gråt ustoppelig.. Men kjenner jeg har det bedre i dag, må bare holde meg våken så jeg klarer å sovne litt tidligere i kveld, selv om jeg har mest lyst til å sove litt nå.

Det jeg spiste til frokost
Baguette med makrell i tomat og agurk på har vært min store cravings lenge, men til min store skuffelse hadde vi ikke mer agurk igjen i dag. Så jeg toppet hele frokosten med litt druer, paprika, jordbær og blåbær ved siden av. For ikke å glemme hardkokt egg! Ååh, elsker å ha litt sånn snacks til frokosten!

Hva har jeg gjort hittil i dag? 
Spist, gått tur med hundene, og vasket litt klær.

Hva gjør jeg akkurat nå? 
Nyter et glass med kald sjokolademelk, mens jeg tenker og planlegger den kommende uka. Startet opp med Usensurerte denne uken og har fått fylt opp uken, men er mye bak det som må planlegges også. I tillegg tenker jeg å skrive oversikt over kommende blogginnlegg jeg ønsker å poste/skrive.

Hva stod det på den siste meldingen jeg sendte? 
“Tusen takk, og i lige måde ***** 🙂 “

Hva var det siste jeg brukte penger på? 
Fløtegratinerte poteter på lørdag. Så ikke store greiene akkurat. Venter derimot et par pakker i posten jeg bestilte noen dager før, som jeg gleder meg veldig til å vise dere.

Hvem har jeg snakket i telefonen med?
Ingen faktisk. Så poppis er jeg, hahah! Neida, i grunn ikke så glad i å prate i telefonen om dagen. Synes det er litt vanskelig..

Hva skal jeg spise til middag? 
Jeg er egentlig en person som liker å ha kontroll og planlegge slikt, men der er vi dårlige. Vi har flere alternativer, men jeg håper på Bali Kyllinggryte. En av mine favoritter!

Hva er planene for resten av dagen? 
Gå tur med hundene, vaske enda mer klær, forhåpentligvis få bretta litt også, lage middag, tømme og sette inn i oppvaskmaskinen.. Ja, det går i husarbeid her som dere skjønner. Mye å gjøre, kanskje ikke så rart siden vi flyttet inn her for ikke så lenge siden.

 

 

Hva skal dere gjøre i dag? 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg