When the days are bad

 

 

 

Tårene bare renner.. Hver dag for tiden, flere ganger om dagen. Er så mye som har skjedd i det siste, mye jævlig og trist. Bloggen er jo en fantastisk måte å få ut ting på, det er en av grunnene til at jeg blogger. For å få ut mine tanker og følelser. Men å blogge om hele livet mitt og alt som skjer meg, er noe jeg ikke kan. Både fordi det ikke er lurt, og det kan komme konsekvenser for både meg og andre ved det. Men grunnen til at jeg ikke har blogget på en stund er fordi jeg ikke har fått det til. Prøvd å skrive en del innlegg, men får ikke til å ordlegge ting på en rett måte, og noen ganger når jeg egentlig vil blogge om ting, sitter jeg plutselig og gråter masse isteden. Ting jeg kan skrive om, klarer jeg ikke å få ut. Det er så mye jeg ikke kan skrive også som sagt, og det er så vondt å holde ting inni seg, utenom å få det ut på et innlegg og poste det. Selvfølgelig har jeg gode venner og ikke minst verdens beste kjæreste som jeg kan snakke med, men noen ganger skulle jeg også ønske at jeg kunne skrive ting å legge ut.

Jeg veit godt at jeg ikke er den personen som har det verst her i verden. Jeg prøver å se positivt på ting men det er faktisk ikke så veldig lett som mange tror. Når man har kommet i den situasjonen jeg er i nå, så kan jeg love dere at det ikke er lett å se lyst på så mye. Jeg har det rett og slett helt jævlig for tiden, man ser det ikke på meg.. Men innvendig har jeg et veldig sårt hjerte som må ta imot mye dritt. Kan vel si at jeg er sterk som klarer det livet jeg har, men det tar mye av kreftene mine med at jeg har det sånn. Bare fordi jeg har hatt det sånn, har jeg ikke fått gjort alle leksene mine som jeg skulle ha gjort. Jeg har alltid vært lekseflink vil jeg påstå, selv om jeg egentlig bare hater lekser overalt på jord. Men når man gråter og er lei seg så mye som jeg har gjort og vært i det siste, så mister jeg alle kreftene mine og orker ingen ting.

Jeg skulle ønske at mange ting var som før jeg. At jeg kunne fortsette å ha det sånn som før. Alt var så mye bedre da.
Skulle ønske at en person ikke hadde gjort alt det dumme h*n har gjort.

Syntes 2014 har vært sånn superbra så langt. Jeg opplevd mye fint og kost meg masse, men MYE har vært så dritt også. Jeg har aldri hatt en selvmordstanke og det har jeg heller ikke nå, men og ha det sånn som jeg har det nå, det orker jeg ikke. Grunnen til at jeg overlever alt dette er fordi jeg er så glad i familien min, har gode venner som betyr så alt for meg. Og ikke minst mine 2 herlige hunder. De betyr virkelig alt mye for meg, de er ungene mine liksom jeg og jeg savner de sånn :?( Det er så jævlig å ikke få bo med dem på en stund til.. Jeg får dra å besøke dem hver dag, men jeg gråter bare hver gang jeg ser dem fordi jeg savner de sånn og jeg veit de savner meg og, syntes det er rart at jeg ikke bor med dem for tiden. Jeg må jo heller ikke glemme de andre hundene mine, de er så gode og herlige de også. Savner de også ekstremt mye. Generelt lever jeg for de som betyr mest for meg og de som faktisk bryr seg om meg og ikke driter i meg..


Håper ting kan bli ordnet opp i snart, og at enkelte ting kan bli som før.. Jeg savner så utrolig mye det livet jeg hadde før og at livet mitt var så mye bedre..

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

2 kommentarer
  1. Dette klarer du, Ann Helen. Før du veit ordet av det, går ting din vei. Jeg kan love deg…..! I mens gjør du det beste ut av det. Tenk på ” your blessings”! Situasjonen kunne vært tusen ganger verre. Vi er mange som vil kun det som er bra & godt for deg. Og husk, det herder deg som menneske å takle motgang. Ikke drukne deg i sorgene nå, du er ung, du er sterk, du har alle muligheter. Vi er her for deg, og du har deg selv!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg