Jeg veit jeg ikke er alene om å ha det vondt..

Her om dagen skrev jeg et innlegg på bloggen som du finner her. Jeg skrev rett og slett om hvordan jeg har det for tiden, hvor nedfor jeg føler meg. Jeg har utrolig mange gode venner som støtter meg i ALT og som veit hva som virkelig har skjedd. Det er personer jeg virkelig stoler på og som jeg virkelig kan snakke med ALT om. Det er jeg utrolig glad for. Fikk et par positive kommentarer på bloggen, tillegg til en negativ som jeg ønsker å svare på. 

1. Så bør man lese ordentlig hva jeg skriver i innlegget. Jeg skriver at: “Jeg veit at jeg ikke har det verst her i verden. Det er mange som har det mye verre enn meg, men selv nå føler jeg at jeg har det ganske så ille.” 

For JA jeg veit jeg ikke har det verst her i verden, det er mange som har det verre enn meg. Men når jeg har min egen blogg, der jeg velger å skrive om hva jeg vil. Mine tanker, følelser og ja om alt mulig. 

2. Hva skal jeg være takknemlig for egentlig? Det eneste som holder meg oppe for tiden er hundene mine, gode venner og musikk. De gjør meg så vidt glad i den tunge lange perioden jeg er i.

3. Jeg lager drama ut av ingenting? Den var god du. Sånne personer som den anonyme personen som ikke turde å vise hvem h*n er, bør faktisk tenke over hva virkelig andre går igjennom. Det jeg går igjennom nå er ganske så vondt å bære på og ingen tenåringer fortjener å ha det sånn. Ja  jeg fortjener det, greit det. Men på et vis må jeg få ut mine følelser og ting på utenom at noen trenger å pirke på det.

4. Ja alle har det vondt noen ganger og det er ikke bare meg, og som sagt jeg har det ikke verst her i verden. Men denne perioden er vond som sagt og sånn er det bare. En annen ting: Jeg er ikke noen lillevenn, jeg er tross alt 16år og klarer hvertfall å oppføre meg som det!

 

Sorry meg, men jeg blir veldig irritert av folk som skriver sånt. Jeg har en vond periode som sagt for tredje gang. Folk skulle bare visst hva jeg går igjennom, kanskje ikke dere syntes det er ille men for meg er det helt jævlig. Og jeg veit jeg ikke er alene om å ha det vondt, mange som har det mye verre enn meg! 

Har folk virkelig så lite å gjøre å må bare kommentere dritt, så kan man la være å være gå inn på bloggen min og la være å kommentere.

4 kommentarer
  1. herregud! hva er poenget med å legge igjen slike kommentarer? de er utrolig frekke og har et eget STOR problem! Du er fin og har all rett til å skrive det du ønsker. De trenger verken å lese det eller p være på din blogg!

  2. Syntes det er feigt at folk skal være annonyme:) ikke tenk på det, selv om man skriver om å ha det tungt så trenger ikke det å mene at alt handler om seg selv:) stå på du ann helen! Fu er dyktig til å blogge!! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg