RUSSETIDEN: SPØRSMÅL & SVAR #4

SPØRSMÅL OG SVAR OM RUSSETIDEN #4

Nå er det allerede over fire måneder siden jeg var russ. Allikevel får jeg fremdeles en del spørsmål om russetida, noe jeg bare synes er veldig koselig. Til forrige ukens spørsmål fikk jeg jo inn flere spørsmål om dette, og sa at jeg skulle skrive eget innlegg om det, og det løftet skal jeg selvfølgelig å holde. Om det er noe mer dere skulle lure på om russetida er det bare å legge igjen en kommentar. Du kan også les også de andre innleggene mine fra russetida her. Der kan dere også få svar på en god del spørsmål. 

Hadde du russebukse eller russedress i russetiden? Og hva var det vanligste i russetiden den du bor?
Jeg hadde russebukse, noe jeg er både glad for, men også angrer litt på. Russebukse er jo helt klart det mest praktiske og det jeg tenkte mest på da jeg tok valget mellom dress og bukse. Men russedress er helt klart finest! Hadde jeg kunne valgt om igjen, hadde jeg helt klart valgt dress. De fleste her jeg bor hadde dress, men veldig mange hadde bukse også. 

Ann Helen Nygård sitt bilde.

Jeg liker veldig godt alt du skriver! Jeg skal være russ neste år å jeg ligner veldig på deg størrelsesmessig, hvilken størrelse har du eller hva vil du annbefale i russebuksen.
Så hyggelig å høre, tusen takk! Jeg hadde L. Buksene utvider seg veldig, og ei venninnene som tidligere var russ som er på min størrelse hadde XL og holdt på miste buksa hele tiden. Jeg gutset derfor på L, og den passet helt perfekt rundt livet! 

Ann Helen Nygård sitt bilde.

 Hvordan kom dere på navnet til russegruppa deres?
Dekknavnet våres Golden Light,var et forslag jeg kom med. Jeg satt å bladde igjennom mange sanger på spillelistene mine, mens jeg var med Silje og Anita, hvor den Golden Light sangen kom opp etter å ha kommet med flere forslag. De likte det, så vi drøftet det med resten av gruppa som også var enige.

Konseptnavnet våres var vi veldig usikre på, og stresse med å finne et navn i siste lita. Vi måtte jo finne et navn, klargjøre logo for kjøp av gensere og bånd, så til slutt ble vi ganske stressa. Så kom forslaget om Fifty Shades Of Russ fram, noe vi alle synes var utrolig kult, men endte da på Fifty Shades. De hadde jo ingen sammenheng til hverandre, noe jeg synes er kult at mange grupper har. Allikevel synes jeg både dekknavnet våres og konseptnavnet våres var dødsfett! 

Hvilke russeknuter tok du?
Helt ærlig så tok jeg ikke så mange, maks 20. Husker ikke alle men jeg tok i hvert fall å gikk krafttak mot kreft aksjonen, hadde amnestylogo på russebuksa, satt under pulten en hel skoletime, bada før 1. mai, på skolen hver dag igjennom hele russetida, shotteglass, ikke ha sex igjennom hele russetida (ikke gjennomtenkt, haha), en tut- en skål i rundkjøringen med andre medruss, putta to tamponger i munnviken og drakk en halvliter, autografen til en kjendis, naken under russebuksa en hel skoledag (vel og merke en av de siste dagene av russetida) og vær kristenruss en uke. Som dere ser har jeg så og si bare gjort sånne uskyldige ting som ikke var så mye stress, haha! 

Ann Helen Nygård sitt bilde.

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg