EN FANTASTISK NYHET

Forrige mandag fikk vi en fantastisk nyhet, som både tobeinte og firbeinte er glad for. For et par måneder tilbake fikk vi et brev i posten. Et brev som forandret livet våres på mange måter. Vi måtte flytte fra et sted som pappa har bodd i 25år og som jeg har bodd hele livet mitt. Grunnlaget for det er at det ikke er lov med dyr her vi bor, noe jeg må si at jeg ikke visste noe om. 

Etter mye om og men med å søke om å fortsatt bo der, har vi fått beskjed at vi kan bli boende allikevel. Dette er en veldig stor lettelse for oss. Vi har jo lenge sett på steder å bo, noe som ikke har vært like enkelt. Det er ikke alle som godtar hund, NAV-garanti, og dessuten er leien dyrere jo nærere byen man kommer. I tillegg er det vanskelig for pappa å skulle flytte på et nytt sted med tanke på det sosiale, så han er ekstra letta for at vi slipper å måtte flytte.  

Vi er veldig glad for at de ser situasjon, og at  de ser at det vil bli et stort problem å kvitte oss med hundene. I brevet får vi også beskjed om at det kan være lurt for oss å se på leiligheter og om vi ser noen som er passende bør vi søke på den. Men det står klart og tydelig at utkastelsen er trukket tilbake. Hurra!!


Til slutt må vi bare takke for alle som delte innlegget våres angående flyttingen, og som prøvde å hjelpe oss til å finne en leilighet. Vi satt stor pris på det, men setter enda større pris på at vi fikk bli boende på Hallingby.

 

– Ann Helen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg