BESTE DAGEN I UKA

Beste dagen i uka er kommet, og enda bedre er det at høstferien endelig er her. Jeg kan ikke noe annet enn å være glad for det altså, virkelig! Det ble en hard start på skoleåret, og nå kan jeg endelig puste og slappe av en uke. Skal forsøke etter beste evne å være så egoistisk som mulig, og bare tenke på meg selv. Jeg er for flink til å tenke på alle andre enn meg selv, men man må faktisk tenke på seg selv litt også noen ganger, noe jeg overhode ikke er flink til.

Må beklage for lite oppdatering, men dagen i går gikk i ett. Skoledagen var lang, og etter skolen måtte jeg slappe av litt før det bar av sted til russekro. Kan tro jeg er sliten i dag, hehe. Ble ikke så mye alkohol innabords på meg, men derimot lite søvn tæra på. Jupp, 4 timer søvn får skoledagen til å virke som en evighet.. Trodde virkelig ikke dagen skulle ta slutt, hvert fall ikke når vi startet skoledagen med å løpe 400 meter på kortest mulig tid i gymtimen.

I skrivende stund sover Martin allerede. Etter å ha sovet 3 timer på ettermiddagen, er jeg overhode ikke trøtt nå i det hele tatt nå. Men jeg må si at det var godt å kunne sette seg ned å puste, etter at det har gått i ett siden halv åtte i dag. Matlaging, oppvask og jeg har nettopp tatt ut de nybakte sjokoladebollene fra ovnen. Dufter himmelsk. Vekt Martin slik at han fikk smakt på dem også, før han sovnet igjen. Han synes de smakte like godt, som jeg synes. Full pott med “husmor-poeng” til meg der altså, haha!


Nå skal jeg se litt på serie, før jeg tar kvelden. Skal tidlig opp for å dra til Solbergelva i morgen, så trenger litt søvn. Ønsker alle en riktig god helg! Til dere med høstferie, kos dere masse og nyt ferien.

 

– Ann Helen

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg