DET BLIR BEDRE..

Jeg har ikke vært veldig aktiv på bloggen dette året her, men jeg ser stadig folk som er innom. Som regel ville jeg skrevet minst to innlegg per dag, men sånn som jeg har det nå kommer jeg kanskje med 3-4 innlegg i uka. Jeg setter veldig stor pris på at dere følger meg, det betyr veldig mye! Jeg skammer meg.. Jeg vil bli bedre med bloggen, for dette er noe jeg trives med, men det aller viktigste er å få livet sitt på plass først.

Det har seg slikt at livet er ikke en dans på roser. Man skal igjennom mange oppturer, men også nedturer. Ikke bare jeg, men også veldig mange andre rundt meg. Jeg har mange rundt meg som sliter, og jeg vil hjelpe alle sammen. Jeg er en person som aller helst vil hjelpe andre, før meg selv. Problemet er bare at når man ikke har det greit meg seg selv, er det ikke lett å hjelpe andre. Jeg får så vondt av de som ikke har det bra, det merkes på kroppen når jeg veit de ikke har det bra og at jeg ikke har det bra selv. Det er faktisk ikke bare en grunn til at livet mitt ikke er som det burde, men det bygger på hverandre også topper det seg. Jeg har jo mange ting jeg må forholde meg til selv om jeg selv har det tøft. Jeg må gjøre det bra på skolen, det er egentlig det viktigste tiltaket jeg må gjøre nå, for at jeg skal få det bedre neste skoleår. Men det er også flere andre ting. Håper noen brikker i livet snart faller på plass, men enn så lenge må man bare ta tida til hjelp.. Det blir bedre.. håper jeg?


You can close your eyes to hide the things you don`t want to see, but you can`t close your heart to hide the thing you don`t want to feel.
Synes dette er en qoute som passer godt livet mitt om dagen..

Noen av dere har kanskje vinterferie, slik som meg? Og noen av dere måtte kanskje tilbake på skolebenken i dag? Uansett ferie, skole eller jobb, så håper jeg dere alle får en kjempefin uke! Vinterferien min hadde overhode ingen bra start, og ble overhode ikke slik som jeg hadde håpet den skulle bli. Heldigvis har jeg gode venner midt oppi alt som støtter meg gjennom tykt og tynt. Men satser på at uka har en bedre slutt, har hvertfall noe å glede meg til. På onsdag skal jeg bort, noe jeg tenkte å skrive mer om senere.

 

– Ann Helen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg