UKENS SPØRSMÅL #113- FLYTTE, DRØMMER FOR FREMTIDEN, VENNSKAP..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Kunne dere tenke dere å flytte fra Hønefoss? 
Vi har snakket mye om det, og vi begge ønsker å bygge opp livet vårt sammen et annet sted med barn, hus osv. 

Hvilke land har du vært i? Noen drømmer å dra til? 
Jeg har kun vært i Sverige, Tyskland og London i Storbritannia. Har også gått av båten i Danmark og vært der noen timer, men fikk ikke noe spesielt inntrykk. Tror det er bare der jeg har vært, så jeg har veldig lyst til å oppleve mye mer av verden og landet vårt. Ingen spesifikke ønsker, men veldig lyst til å reise tilbake til London. 

Hvordan ser en perfekt dag ut for deg? 
Jeg prøver å ikke tenke så mye på det perfekte, men heller hva jeg får til og ting jeg er takknemlig for i hverdagen. Fallhøyden kan bli så forferdelig stor om man prøver å leve på “rosa skyer” og tenker at alt er perfekt. For livet kan brått snu. Men en god dag for meg, er en dag uten smerter og/eller angst. 

Hva heter du på Instagram? 
Jeg heter AnnHelen.Nygaard, klikk her for å komme direkte til kontoen min. 

Hva er din drømmeutdannelse eller jobb? (Om ikke noe hindret deg).
Jeg er veldig usikker på det. Har alltid likt å jobbe med mennesker og hatt et ønske om å hjelpe andre, men jeg er usikker på hva jeg ville jobbet med innenfor det. Har også jobbet som resepsjonist/kundekonsulent for et strømselskap her i Hønefoss. Det er den beste jobben jeg har hatt, så det er absolutt noe jeg kunne tenke meg å gjøre igjen. Men om ikke noe hindret meg så hadde jeg hatt veldig lyst til å drive for meg selv med sosiale medier eller skape noe eget. 

Kunne du blitt venn med en jente på 19 år? 
Ja, det kunne jeg. Jeg vil gjerne bli kjent med andre mennesker, og snakker daglig med mennesker som både er på den alderen og 40+. Så om du som skrev dette spørsmålet eller noen andre vil bli kjent, så er det bare å ta kontakt. 

Hva er det beste med deg selv som du synes selv. Og hva er det mest negative med deg selv?
Det beste er at jeg har veldig mye omsorg for andre, men det negative med det er at jeg da ofte tar på meg hvordan andre har det følelsesmessig, får fort dårlig samvittighet, legger ofte skyld på meg selv og har en veldig stor ansvarfølelse som ikke er så bra for meg. Dette prøver jeg å jobbe med.. 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål? 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg