NYE KLÆR FRA JUNKYARD + TO RABATTKODER

Reklame | Junkyard

Jeg har mottatt en ny pakke i posten fra Junkyard, og denne pakken har jeg gledet meg veldig til å vise dere. Jeg var innom butikken deres på Strømmen Storsenter for noen uker siden, og da fikk jeg så mye inspirasjon. Prøvde deriblant en oversize blazer, noe jeg aldri hadde sett for meg at jeg ville kle. Endte med å klikke hjem denne knallrosa på bilde. Hvor fin er ikke den? Kan matches med så mange forskjellige antrekk. 

Blazer HER

Antrekket på bilde under er helt klart min favoritt. Skjørtet hadde jeg fra før, men jeg var veldig skeptisk på overdelen om den ville passe meg. Men jeg har tenkt så mye på den, så jeg måtte bare prøve- og jeg bare elsker det som et sett. Føler meg så bra!! 

Topp HER // Skjørt HER 

Denne genseren er så behagelig på, men samtidig så fin og litt pyntelig (?). Vil si den er litt oversized for meg, men det er kanskje det jeg elsker mest med den.

Genser HER

Jeg har selvfølgelig også fått rabattkode til dere. Ikke bare en, men to!! ANNHELEN3FOR2 gir deg det billigste produktet gratis, denne gjelder også på salgsvarer. ANNHELEN20 gir dere 20% rabatt på alle ordinære varer (også under 500kr). Den sistnevnte rabattkoden gjelder også i butikk, med fremvisning av bilde jeg har lagt ved under. Kodene gjelder for NO, SE, DK, FI, DE og EU, og er gyldig t.o.m 2. juli. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg