MINE INNKJØP FRA BLACK WEEK

BLACK WEEK SHOPPING

affilatelinker

Endelig har jeg fått tid til å ta bilde av alle innkjøpene mine fra Black Week som var forrige uke. Det ble så klart mest innkjøp på Black Friday, men tenkte jeg like gjerne kunne ta med alle innkjøpene fra hele uka! 

Jakke- Cubus 

Topper- Cubus 

Julegenser- Utsolgt i nettbutikk, lignende her

Hvit bh- her // Hvit truse- her // Nude bh- her // String – (burgunder rød)  her, blå- her, svart- her, rosa- her

Rosa genser- H&M

Choker- Lindex // Øredobber- Glitter 

Lys med fjernkontroll- Clas Ohlson 

Sminkeservietter fra Simple- Vita (anbefaler å kjøpe på Loco)

Alt fra Nille

Alt fra Nille

Alt fra Rusta

 

 

Hva synes dere?

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

20 kommentarer
  1. vil ikke tro at ryggsmertene kommer fra kosthold?? det har ikke mye med saken å gjøre isåfall, men kunne jo prøvd å dra til en fysioterapeut for å finne problemet, er ingen her inne som kan fortelle deg hva som er gale da de ikke er leger selv:)
   kan uansett fortelle om egen erfaring. da jeg begynte på p-piller fikk jeg mye større pupper som belastet ryggen min mye i forhold til det den var vandt til, kan jo eventuelt ha noe med det å gjøre kanskje? er ikke for å hoppe til konklusjoner her, men ville bare være til hjelp:) håper du blir bedre snart!

  2. Du vet at det finnes folk som
   Sliter økonomisk og du skryte av alt det du kjøper og legger det ut på nett!😡Du er så jævla respektløs overfor folk som ikke har go råd😡😡også blir du lei deg når folk skriver drit til deg på
   bloggen også er du dritt mot folk som sliter økonomist😡Hvorfor bruker du ikke heller tiden din på trening og gå ned i vekt enn blogge og være respektløs overfor de som er fattige? Ikke rart at du er hjerneskada og støgggorilla!! Det er ganske så morsomt å se at du er feit og at en feit gorilla blir lei seg:D Kan du heller ikke ta å dø sånn at verden har en maherfucka mindre;) ikke rart at alle hater deg fordi du er så hjerneskada og det er gøy å skrive masse drit til en stakkars feit jævel som deg:D jeg håper at du koser deg 😉

  3. Fy faen for en stygg kommentar. Hun må få lov til å vise hva ho har kjøpt, og om du er så jævlig fattig kan du heller la vær å lese innkjøpsinnleggene hennes!
   Stå på Ann Helen! Digger deg!

  4. Sorry ass Omid, men hva faen er poenget med å skrive en sånn kommentar? Får det deg til å føle deg jævla tøff der du sitter bak en jævla skjerm? Å komme med sånne kommentarer på nett er faen meg der latterligste jeg veit om. Det er jævlig lett å skrive en sånn kommentar siden man er for feig til å si det face2face😂 Jenta er helt nydelig, hu skal ha creds for at hu legger ut de tingene hu gjør✌🏻Skaff deg et liv og la jenta være i fred 👌🏻

  5. Så fine innkjøp ;**
   Og kjære Omid. Tenk om vi skulle tenkt sånn om alt. *Du kan ikke få barn fordi det finnes noen som ikke kan få det* *Du burde ikke gå med en ring, fordi det kan hende noen har mistet mannen/kona sin/si* osv.. kunne skrevet en hel bok om ting som er urettferdig!
   og bare for å nevne det siden du absolutt skal dra inn vekt/trening – Visste du at å gå er en type trening? Du forbrenner kalorier da også. Handler du mye går du ofte fra butikk til butikk og dermed har du slått to fluer i en smekk!
   Jeg håper du vokser opp snart 😀

  6. Haha for en meningsløs kommentar Omid! Er vel ikke akkurat hennes feil at du sliter økonomisk? Hvorfor i det hele tatt gidde og lese hennes blogg når du tydeligvis har store problemer med henne… Og på den måte gå til personangrep og kalle et annet menneske for «gorilla»? Tror du faktisk trenger hjelp…
   Håper virkelig du får orden på livet ditt og snart vokser opp, verden trenger ikke mennesker som deg :):):)

  7. Jævla bra kommentar av deg Omid!:D hun jenta der er helt forferdelig og hun fortjener ingenting av livet sitt! Ann Helen er en stakkars stor feit hore som fortjener å ta selvmord! Da blir det fest og champis til oss når hun er dø:D vi må jo feire det med stil for at verden har da en mutherfucker mindre;)

  8. Herrigud for noen jævlige kommentarer fra dere Omid og Camilla!! Omid, jeg skjønner ikke hvorfor du gidder å bruke energi på å lese og kommentere på blogger som ikke passer for deg. Camilla, du er rett og slett bare slem. Hvordan går det ann å skrive noe slikt om et annet menneske??? Ann Helen fortjener absolutt bare det beste, slik som alle snille mennesker gjør. Og bare så du vet det, så kan du anmeldes for slike kommentarer Camilla;))
   Jeg tenker at hvis man ikke har noe hyggelig å kommentere på en blogg, så bør man holde kjeft og heller lese en blogg som kan passe bedre for en selv. Hva man liker å lese er helt individuelt, men å kommentere slikt er flaut for alle

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg