LIVSTRUENDE FOR HUNDER

 

Det er så forferdelig kaldt ute om dagen, både for meg, men ikke minst for hundene. Vi vil aller helst holde oss inne hele gjengen. Turer må vi på uansett, men siden det er så kaldt er vi ikke ute lenge av gangen. Det blir ofte småturer, men det er like greit, for så små hunder som Milla er det viktig å være forsiktig. Det kan jo faktisk være livstruende, selv hvor godt man klær på dem. Jeg pleier å kle Milla godt når vi skal ut med både genser,  jakke eller dress, alt ettersom hvor kaldt det er, i tillegg til potesokker. Michelle har også klær for de kaldeste dagene, og potesokker er på vei i posten til henne også.

Fant forresten denne oversikten for en stund tilbake på denne nettsiden, som er veldig smart å følge med på om man har hund selv.

 

4 kommentarer
  1. kjenner det veldig gosdt på min lille hund på 5 kg at når det blir null grader og værtfall minus kan hun finne på å nekte å gå ut.hun stiller seg i døra og går inn.så nå blir det bare maks 5 minutter turer for tiden.hun løfter opp labben og skjelver som bare det selv med varme klær.så her er det bare ut for å gå på do.heldigvis er ikke hun en hund som må ha lange turer.men en husky hadde nok klart seg mye bedre i kulden.vi må huske å ta vare på de små som du sier<3

  2. Så lenge ikke bikkja er syk eller mangler pels må man huske på hvor bra pelsen polstrer. De fleste bikkjer har også underpels som varmer ekstra godt. Det eneste som kan være greit å tenke på er at man ikke går tur på flere timer å passer på å smøre potene med labbefett en gang om dagen. Vi er altfor overbeskyttende når det kommer til hundene våres. Inkludert meg selv til tider.

  3. Er ikke noe fasit svar på hva som er for kaldt for en hund.. Huske på at hunder levde fint under istiden og noen hunder har kort pels, lang pels og noen velger å kle på hundene andre velger å la være. Hvis hunden er ukomfortabel burde du merke det fort eller så kjenner du ikke hunden din. Note: Istiden er fortsatt ikke helt over

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg