10 TING JENTER ELSKER AT GUTTER GJØR


//

Postet dette for en lang tid tilbake på en annen blogg jeg har, men ettersom jeg blogger svært sjeldent på den og kanskje mange her ikke har lest innlegget, tenkte jeg kunne dele det her med dere også. Håper dere liker det! Mens vi er inne på det lurer jeg på hva dere tenker om at jeg kunne tatt om litt om litt ulike temaer her på bloggen? Det var jo det jeg egentlig hadde den andre bloggen til for å kunne dele ulike ungdomsproblemer og slikt, men jeg har kommet til en punkt der jeg føler det er så rart å sitte her med to ulike blogger, så hvorfor ikke bare dra med litt ulike temaer, tips og triks i ungdomstiden til denne bloggen i stede? Hva tenker dere om det? Kun et forslag, og vil gjerne høre meningen deres om det.

10 TING JENTER ELSKER AT GUTTER GJØR

Husk at dette må nødvendigvis ikke gjelde motsatt kjønn, men også av det samme kjønnet. Hver og en har sin legning, og alle liker å bli satt pris på, på en eller annen måte. Men i hovedsak er det skrevet som hva vi jenter elsker at gutter gjør.  Dette er heller ingen fasit, for alle liker forskjellige ting på forskjellige måter.

Han gir deg komplimenter♥ 
De fleste jenter liker å bli kalt for  vakker, herlig, vidunderlig, fantastisk fin, istedenfor deilig/sexy. Det trenger ikke være en lang tekst som tar veldig lang tid å lese, det holder med å si “du er nydelig”. Jenter er utrolig glad i i å få komplimenter og vi setter større pris på det enn det vi viser. Vi får aldri nok komplimenter, så det er bare å kjøre på!

Holder hender♥ 
Om dere er ute å går, ta tak i hånda hennes og vis at du er stolt over den fantastiske kjæresten din. Er du av den sjenerte typen er det ingen fare, det trenger ikke å være voldsomt med folk rundt heller. Det er nok at holder henne i hånda når dere ser på film sammen.

//

Legger merke til små ting♥ 
Det trenger det ikke å være noe stort, det er nok med å legge merke til at hun har klipt seg eller kjøpt ny topp. Hvis dere legger merke til det viser det at du virkelig bryr seg  og følger godt med.

Overrasker henne når hun minst venter det♥
Det kan være så lite som en rose og sjokolade, eller at du disker opp middag og film.

//

Han starter samtalen♥ 
Ofte tenker vi jenter veldig mye. Starter vi samtalen hele tiden føler vi oss som masete eller plagsomme. Vi kan også fort bli beskymret og lei oss om dere aldri starter samtalen, og tror ofte noe er galt. Det ender opp i tårer hos enkelte. Vi setter stor pris på om dere starter samtalen en gang i blant.

Ta intiativ♥ 
Vi jenter elsker om du tar intiativ, det er ikke alltid lett for oss jenter å vite hva dere vil og ikke. Spør om dere skal se en film, gå en tur eller bli gjerne med på jenteting som shopping, kosekveld, ta ansiktsmaske og pleie kjærligheten litt. Ellers er det veldig koselig om du blir med på en koselig kveld med alle venninnene hennes. Hun setter veldig stor pris på det, og kanskje du syns det er gøy også?!

//

Viser henne frem♥
Skal du møte vennene dine, ta henne med og vis henne frem. Skal dere ha et langvarig forhold, er det viktig for henne å se hvem du henger med og hun setter pris på at du tør å vise henne frem til vennegjengen.

Still opp for henne♥ 
Det kan være så lite som at hva hun skal ha på seg, til en vanskelig situasjon eller en periode hun trenger ekstra støtte i.

//

Ta del i hennes interesser♥ 
Er jenta glad i shopping? Bli med. Driver hun på en fritidsaktivitet? Se på henne om de har kamp/turnering. Synger hun i kor? Se på henne.

Klemmer deg bakfra♥ 
Hvem liker ikke dette? Det tar ikke lang tid å klemme henne bakfra, men det betyr mye. Perfekte anledningen for dette kan være mens hun fikser seg eller lager middag. Jeg lover deg, hun smelter.


//

 

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#kjærlighet #forelskelse #jenter #gutter

6 kommentarer

Siste innlegg