DET BESTE FORSPILLET DU KAN TENKE DEG


//

TIPS TIL ET BEDRE FORSPILL

Nå er det fredag igjen, og alt for lenge siden jeg har hatt et “let`s talk about sex” – innlegg. Denne gangen skal jeg ta opp temaet forspill, som jeg tenker er veldig aktuelt for flere av dere. 

Det er veldig mange som ikke veit hvor viktig forspill er før sex, deriblant for eksempel menn. Jeg skal så klart ikke dra alle under samme kam, men jeg veit om flere med denne innstillingen både fra erfaringer selv, men også som jeg har hørt av andre. Det er mannens greie å gå fort frem, de tenker ikke på hvor viktig det er for damer, og er mer umiddelbart og direkte. Det skal ikke så mye til for å gjøre gutter kåte, men vi kvinner trenger lenger forspill for å bli oppvarmet, kåte og klare. Det er viktig at forspill varer lenge nok til at vi kvinner blir godt nok opphisset. En kvinne burde kjenne en god romantisk stemning rundt seg, og føle at det er godt å se partneren sin og det å være sammen. Jeg tenkte derfor å komme med noen ulike tips for dere menn til å gjøre et bedre forspill. 

Tenn stearinlys i rommet
Dette gir en romantisk stemming og vil gjøre det mye bedre for kvinnen.

En viktig ting å huske på
Forspill er viktig uansett om det er kort eller langvarig samleie.

Send SMS før du møter partneren din. 
Å sende en opphissende melding før du møter partneren din, kan være bra for dere begge. Det gjør at tanker og følelser kommer strømmende gjennom kroppen og vil gi en bedre stemning før dere møtes. 

Si hva du føler rett ut.
Det er veldig viktig å si rett ut hva du liker så partneren din ikke gjør noe du ikke ønsker eller trives med. Og til dere kvinner, så er dette noe ofte mannen setter pris på også, slik at han veit at det han gjør er riktig eller galt.  Ønsker du et lenger forspill bør du rett og slett si det som det er, og fortelle han rundt kvinnens orgasme.

Kvinner bør sette stor pris på ting menn gjør for å få mer ut av det. 
Dette kan eksempel være romantiske ting, og gir også mennene lyst til å gjøre det oftere.

God kommunikasjon
For å oppnå god sex er god kommunikasjon veldig viktig. Det kan være lurt å fortelle på forhånd hva du liker og trives med, så ikke sex blir en stor nedtur eller skuffelse.

Bruk god tid på å ta på hverandre
Føl  og kjenn på hverandre, går du rett på sak kan du oppleve at samleie er egen tilfredsstille og du kan fort føle deg brukt.

Kvinner trenger klitorisstimulering
For de fleste kvinner er det sånn at de får nesten alltid kun  orgasme gjennom klitorisstimulering. Du som mann skal ikke føle at det er din feil om kvinnen ikke oppnår orgasme, da det er svært sjeldent at kvinner får det.

Forspill er glidemiddelet..
Forspill er glidemiddelet for nærhet, intensitet og intimitet. For korte forspill kan føre til at du føler at du bokstavelig talt blir tørrknilla, og ganske så mislykket. I stede for at sex resulterer i et at man nærmer seg hverandre, blir man mer fjerne fra hverandre. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

9 kommentarer

Siste innlegg