FØRSTE GANGEN VI..

Første gangen vi møttes

Det var på ungdomsskolen, jeg gikk i åttende klasse og Martin i tiende. Det er 8-9 år siden. Hjelpes som tiden flyr!

Første gang vi kysset

Faktisk så husker ingen av oss vårt første kyss, men det var i slutten av april 2015. Martin var på besøk, og overnatting hos meg, og det skjedde i løpet av en av disse dagene.

Første gangen vi var på date

Vi hadde tidligere spist en del ute sammen, ettersom det er noe vi synes er veldig koselig. Vi hadde også vært på kino tidligere, men vi snakket aldri om noe av dette var en date. Det er omtrent ett år siden nå faktisk, siden vi var på vår første date. Vi dro ut å spiste på en av våre favorittrestauranter, og etter det var vi på show på latter. En kveld jeg aldri vil glemme ♥ Du kan lese mer om kvelden våres her.

Første gangen vi hadde sex

Var den gangen han kom på besøk hos meg i slutten av april 2015. Vi hadde snakket sammen hele uka, og vi hadde avtalt at han skulle komme på besøk. Jeg var alene hjemme, også skjedde det. Jeg hadde vel egentlig tenkt at det ble med denne gangen men så.. (les neste).

Første gangen vi sov sammen

spurt jeg han om han ville overnatte, men han måtte ha medisinene sine. Han kom derfor tilbake til meg dagen etter, og overnattet hos meg til dagen etter der. Det var på en måte “vår start”. Vi drev på i 1,5 måned før vi ble et par, og han overnattet mye hos meg i helgene. Se så unge vi var, hahah!

Første gangen vi reiste sammen

Osloturen våres i fjor sommer. Vi hadde fantastiske dager i Oslo med god mat, shopping, koselige turer på kvelden og det var ganske romantisk med badekar ♥ Hadde så lyst til å få til dette igjen i sommer, men på grunn av Korona så var ikke dette mulig. Vi fikk allikevel reist litt, men ikke der den største folkemengden er.

Første gangen vi var på kino

Dette var også på Osloturen våres i fjor sommer. Vi så filmen Booksmart. Vi fikk gjort mye på de få dagene, det var utrolig koselig!

Det første vi tenkte om hverandre

Dette var altså på ungdomsskolen. Martin synes jeg var trivelig og sa hei, der jeg satt i sofaen på skolen hver morgen. Når han kom på skolen om morgenen, lurte han på om jeg satt der eller ikke. Jeg pleide nemlig å reise på skolen ca. en time før vi starta. Første jeg tenkte om Martin var at han var veldig høy, og at han virka litt tilbaketrukken, muligens fordi han var sjenert.

 

 

Noe dere lurer på om oss? 

 


Snap: @adalsjenta // @martinravndal

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg