JEG HAR BEGYNT Å TRENE

Ja.. du leste riktig! Å starte opp med trening er jeg har tenkt på lenge, men noe jeg har utsatt og utsatt. Jeg meldte meg egentlig inn på treningsenteret som jeg nå har startet på for et par måneder siden, men ikke startet opp før nå. Det var sånn tren gratis ut januar, så har ikke vært støttemedlem altså. Men på mandag morgen så fikk jeg bare et “kick” i meg om at “i dag skal det skje”. Jeg har jo ting å fylle dagene mine med, men ikke noe fast. Så jeg håper at dette kan bli noe. Jeg har kun vært der tre ganger, men det er en start.

Formålet mitt med treningen er i hovedsak å få bedre kondisjon og bli sterkere i kroppen. Om det skulle være så at jeg går litt ned i vekt, så det er bare et pluss, men jeg vil ikke legge et “press” på meg selv nå i starten om det. Jeg ønsker først og fremst å finne gleden i trening, og første steget til det er å fortsette å trene de tingene jeg sånn cirka veit hvordan fungerer og utfordre meg på nye ting jeg har lyst til å teste ut.

Kommer nok ikke til å dele så mye om det inne her inne da jeg ikke ønsker å dobbeltdele altfor mye, og jeg synes det er mest gøy å kunne dele det gjennom videoer, og det er mye lettere gjennom Snapchat og Instagram. Men hadde vært veldig hyggelig om du ønsket å følge meg på denne reisen også. Så hvis du ønsker å høre og se mer glimt fra dette, så legg meg gjerne til på Snapchat. Der heter jeg adalsjenta (link her). Snappene jeg delte de første dagene rundt dette med trening, har jeg valgt å legge under høydepunkter på Instagram, så om du ønsker å se disse så heter jeg annhelen.nygaard der (link her).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg