UKENS SPØRSMÅL #107- ØKONOMI, SEKSUALITET, MEDISINER..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Hei! Dette er kanskje et super personlig spørsmål og du må ikke svare om det er for privat. Men jeg lurer på om du er oppvokst med foreldre med lønn fra nav? Jeg selv er ikke det, og spør for å kunne lære grunnet at jeg synes det er vanskelig å forstå.. men jeg ønsker å lære å forstå. Og møtte du eller foreldrene dine eventuelle fordommer mot dere knyttet dette? Uansett, takk for din åpenhet generelt! Jeg tror du hjelper veldig mange der ute!!
Tusen takk for fine ord! Helt ærlig så er jeg usikker på det. Husker da jeg var liten at pappa “alt mulig-mann” på Kroa som onkelen min drev. Pappa har også holdt på med ved en stund. Da jeg var mindre vaska mamma på skole, og hun har også jobbet på en kantine på videregående. Om disse jobbene har vært lønnet arbeid eller praksis gjennom Nav er jeg usikker på, men pappa har nok vært på Nav de siste 10 årene, og mamma har hatt en del praksis jobber oppover tidene tror jeg. Jeg hadde så mye annet å slite med i oppveksten min og ting jeg ble mobbet for, og mye er fortrengt, så om vi møtte mye fordommer rundt det er jeg usikker på. Foreldrene mine (eller hvert fall mamma) var jo i jobb, og hvordan hun fikk inntekt kan jeg ikke huske at det var så mye spørsmål eller noe spesielt rundt. Om noen jobber i kantine eller som renholdsarbeider, og om personen er lønnet fra arbeidsplassen eller Nav tror jeg ikke var noe så mange tenkte over. Men jeg veit at mange visste at vi var en familie som ikke hadde så god råd, og der møtte vi nok noen fordommer. Jeg kan kanskje prøve å finne ut litt mer om hvordan det var, men det blir nok om en stund i så fall- og da kan jeg nok komme med et bedre svar.

Kan alle gjeste på Usensurerte? 
I utgangspunktet ja, men vi ønsker at de som skal gjeste hos oss gjør det fordi de virkelig vil og synes det er gøy, fremfor selv-promotering. Vi har også noen retningslinjer som man får når man spør om å gjeste, og disse må følges. Legg oss gjerne på snapchat, Usensurerte heter vi der.

Hva føler du er verst av dødsangst og tannlegeskrekk? 
Det har jeg ikke tenkt noe spesielt over da begge deler er noe som er virkelig vanskelig å slite med. Dødsangst er noe jeg lever med til hverdag (i perioder), mens tannlegeskrekken er noe som utløses når jeg venter på time til tannlege og da spesielt når jeg er der.

Hva heter typen din på TikTok? 
RavndalMartin, du kan trykke her for å komme til profilen hans.

Kan du fortelle om opplevelsen din når du mistet jomfrudommen? Hvor gammel var du? Setting? Var det fint, vondt? Og lignende, om det ikke er ubehagelig eller altfor på kanten til å svare på. 
Jeg var 16,5 år og mista den til en gutt jeg da var sammen med. Vi hadde ikke vært sammen så lenge. Opplevelsen i seg selv var fin, men det var ikke noe spesielt med det. Det var ikke vondt, men jeg skulle ønske jeg venta for vi hadde ikke vært sammen mer enn to uker. Jeg skulle ønske jeg hadde fortalt om det jeg hadde opplevd først (overgrepene), for det gjorde meg veldig usikker. Å være i en situasjon hvor noen kanskje forventer noe mer av deg enn du takler å gi, er ikke en god følelse (nå tenker jeg ikke nødvendigvis på denne opplevelsen). Også.. noen dager etter vi hadde det fant jeg ut at han hadde planlagt to dager etterpå å ha sex med ei anna.

Jeg råder deg til å vente om du føler deg usikker eller presset. Vent til du er selv klar for det, og gå heller noen skritt tilbake, før du havner i en sånn situasjon.

Snorker du? 
Ja, hehe.

Har du vært innlagt? 
Nei det har jeg ikke (heldigvis). Har vært pårørende til noen som har vært innlagt og sett mye, så det er noe jeg ikke unner noen å være. Mange har god utbytte av å være innlagt, men å stå i en slik situasjon kan ikke være lett.

Hvilket innlegg på bloggen er favoritten? 
Dette tror jeg. Det var et viktig innlegg som ble lest av mange og som jeg er veldig stolt av.

Har du vært på Tinder før? 
Ja det har jeg, men ikke nå som jeg har kjæreste selvfølgelig.

Har Martin sluttet å snappe? 
Nei, det har han ikke. Han hadde blitt veldig glad om du ville legge han til på snap, MartinRavndal heter han.

Går du på medisiner? 
Nei det gjør jeg ikke, for utenom p-piller da.

Hvorfor skriver du ikke på oppskriftene hvor du henter de fra? 
Det er mange ulike oppskrifter av samme ting på nett. Når jeg lager noe ser jeg ofte på flere oppskrifter, men lager det til egen vri. Oreokaken som jeg er så glad i (oppskrift her), har jeg laget på samme måte i alle år, men om du søker opp den på nett vil det komme opp mange typer. Jeg har funnet flere oppskrift og laget den slik jeg liker den best. Tacoform med kremet pasta som du finner her, har jeg funnet flere oppskrifter av og gjort til min egen vri. Noen bruker kanskje ulik mengde, annen type eller smak på kremosten, men jeg har kombinert den akkurat slik jeg ønsker. Det er ikke alt har jeg funnet noen oppskrift på heller, som f.eks. retten jeg lager med pasta og laks som du finner her, er noe jeg har miksa sammen med ting jeg synes er godt. Når jeg derimot bruker oppskrifter som har funnet på nett, så har jeg skrevet på hvor de er funnet hen, f.eks. med disse skolebrødene.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg