TACOFORM MED KREMET PASTA

Denne matretten delte jeg for andre gang på snappen min i går og spørsmålene var mange som oppskriften. Denne retten er ganske enkel å lage, og ikke minst rimelig. Mye av dette har man kanskje som rester i kjøleskapet, og andre er billig til innkjøp. Oppskriften holder til to personer, om ikke tre, men du kan enkelt øke og minske oppskriften, alt ettersom hva du liker og hvor mange porsjoner du har behov for. Liker du ikke så gått smaken av crème fraîche kan du tilføye mer pasta for å dra den ut litt mer med pastaen. Du kan også tilsette litt grønnsaker om du vil, i går tok vi oppi mais som er Martin sin favoritt i så og si all mat. Det smaker også godt med en salat til.

 

Dette trenger du:

250g tacokrydret kjøttdeig (av den typen du liker)

5 dl pasta (vi har brukt penner og skruer tidligere, men du kan nok bruke sløyfer eller andre typer om du heller vil det)

Halv pakke kremost med urter eller en annen smak du liker

Halv pakke crème fraîche

Revet ost  

Dette gjør du: 

1. Sett ovnen på ca. 200 grader (kan variere fra ovn til ovn).

2. Kok pasta etter anvisning på posten.

3. Stek kjøttdeig og ta i krydder og vann etter hva du selv liker.

4. Smelt kremosten i en kjele på lav varme. Hell deretter crème fraîche oppi, og bland godt sammen.

5. Ta så pastaen oppi blandingen og rør det sammen.

6. Hell pastablandingen i en ildfast form, og deretter tacokjøttet. Strø så over revet ost. Vi tok også mais på toppen, noe som var veldig godt!

7. Inn i ovnen til osten er gyllen (ca. 15 minutter).

 

-og nyt!

Send meg gjerne på bilde på snap (adalsjenta heter jeg der) eller insta (annhelen.nygaard) om du prøver oppskriften ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg