MÅNEDEN SOM GIKK

OPPSUMMERING PÅ MÅNEDEN SOM GIKK 

OPPTUR 

Utenom å ha vært en god del med mennesker som betyr enormt mye for meg, så har det ikke skjedd så mange oppturer. Heldigvis veit jeg å sette pris på denne tiden med disse menneskene, så dette er jo en veldig stor opptur i seg selv egentlig. For å nevne noe så har jeg vært på kino med Pernilla og Silje, noe som var utrolig koselig. Jeg har jo ikke vært på kino siden februar tror jeg så det var virkelig på tide. Ekstra gøy var det å se seg selv på kinoreklamen som fremdeles går. Trodde den var sluttet å gå for lenge siden, men det hadde den ikke heldigvis, så jeg også fikk sett det.

Ellers har det blitt noen shoppingturer med flere, både Marthe, Silje og Pernilla blant annet. Jeg har også vært flere dager hos Martin. Vi har laget god mat og kost oss masse sammen! Ååh, som jeg setter pris på å ha gode venner rundt meg ♥ 

NEDTUR 

At telefonen min knuste. Det er en skikkelig nedtur, med tanke på at jeg tror det er umulig å få reddet flere av bildene jeg nå har mistet på grunn av det. Har gruet meg for å levere den på grunn av det, men skal mest sannsynlig nedover til Hønefoss i morgen for å høre hva de sier. 

HØYDEPUNKT 

Det må helt klart være da jeg hadde besøk av herligste lille Jenny Elisabeth. Hun er jo bare så nydelig og skjønn, og vi hadde det så gøy sammen. Håper det ikke er lenge til neste gang jeg får passe dette lille nurket! 

INNKJØP

Jeg klarer virkelig ikke å velge hva som er månedens beste innkjøp. Jeg har jo kjøpt meg to par nye vintersko, en del nye klær og vesker, skriver, selfiestang, lys, cocktailshaker og alt er virkelig ting jeg er fornøyd med!

 

TANKE 

Julen. En tanke som både har vært god, men også vond. Som mange av dere kanskje har fått med dere er jeg ikke så glad i jula, allikevel så synes jeg tiden rundt er veldig koselig. Men jeg bekymrer meg veldig for både meg selv, pappa og folk jeg ikke engang kjenner som sitter alene i jula, som ikke har mange rundt seg og ikke har det så bra..

QUOTE

MEST LESTE INNLEGG
(Trykk på de ulike for å komme til innlegget)

Jeg har sagt opp..

Snylter på staten 

Flaut å snakke om sex?

3 FAVORITTSANGER 

 
 

 

 

 

Hvordan har din måned vært? 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

8 kommentarer

Siste innlegg