MÅLENE MINE FOR 2017- KLARTE JEG DE?

I starten av året satte jeg meg noen mål for det kommende året, både for bloggen og for meg selv. Skrev ikke ned alle i innlegget som jeg la ut som dere kan lese her, men jeg tenkte allikevel at det kunne være gøy å gå igjennom de for å se om jeg faktisk klarte dem eller ikke. 

KLARTE JEG MÅLENE MINE FOR 2017?

Ta meg vare på meg selv
Dette er noe jeg absolutt føler at jeg har blitt bedre på dette året. Jeg har tatt mer ansvar for egen psykiske helse, både ved å ta et år pause fra skolen, hatt flere psykologtimer og startet opp med samtalegrupper. Jeg har i tillegg mange ganger valgt å bli hjemme fordi jeg har vært så sliten, i stede for å presse meg igjennom ting for å gjøre andre glade. 

Bli flinkere innenfor bloggen
Jeg føler at jeg hver eneste dag jobber for å bli enda bedre innenfor bloggen, med bedre innhold og bilder, og dette føler jeg også at jeg har fått til på et år. Det ser man jo også på leserantallet at det bare øker og øker, så noe bra må jeg vel ha gjort bra? Jeg har jo for eksempel endra litt på oppsettet til innleggene mine med å ha en underoverskrift i innleggene mine rett under bilde og avslutningen på innleggene mine er også annerledes. I tillegg har jeg startet opp med et par faste innlegg som “ukens spørsmål” og “lets talk about sex” i uken. Kom gjerne med forslag til endringer jeg kan gjøre i 2018!

Oppleve nye ting
Jeg har dette året vært på min første ferie alene sammen med ei venninne. Vi opplevde en ny by, begge to, noe som var utrolig gøy! Se videoen fra turen våres under! 

Bli flinkere til å ta til meg komplimenter
Denne skal jeg ikke skryte på meg, så må nok gi denne en tommel ned. Det er veldig hyggelig med komplementer og jeg sier pent tusen takk, men å ta det til meg er jeg ikke så god på. Jeg har kanskje blitt flinkere, men det er ikke akkurat så mye! 

Ikke ta til meg andres meninger
Denne har jeg blitt veldig god på, men det har ikke blitt så godt mottatt akkurat fra alle leserne mine akkurat. Det får være, for hvordan jeg vil kle meg, sminke meg og være som person er kun opp til meg selv!

Bli flinkere innenfor sminke 
Dette er også noe jeg føler at jeg har fått til. Finere bryn, vipper, litt contouring, eyeliner, mer bruk av øyenskygge og brun leppestift har virkelig gjort susen altså, hehe. Stilen min har også blitt mye bedre!

Trosse angsten flere ganger
Gjett om dette har blitt gjort mange ganger dette året a, og enda flere ganger skal det bli i 2018, enten jeg vil eller ei. Alt fra rettsak, møter, presentasjoner, kurs og andre ting har virkelig gjort at angsten min har kjørt seg! 

Spise mindre godteri
Periodevis har jeg nok spist mindre, men om vi tenker gjennom hele året så er jeg nok ikke blitt så veldig mye flinkere! 

 Ta bedre vare på huden min
Før så var jeg helt elendig på å rense huden min, og gjorde det ikke engang en gang hver andre måned. Nå er jeg blitt mye flinkere. En periode gjorde jeg det hver morgen og kveld, men ble rådet til at den rensen jeg bruker (Garnier sin rens, skrubb og maske) ikke burde brukes så ofte. Så nå bruker jeg den hver gang jeg dusjer, så lenge jeg husker det vel og merke. Lar masken stivne på før jeg hopper i dusjen. Burde vel kanskje rensa huden mer, men det er hvert fall en start. Jeg er også blitt flinkere på å huske å ta av meg sminken om kvelden. Å ha sminkeservietter ved senga om kvelden gjør virkelig susen altså! 

Bruke mindre penger
*Kremt*.. nei! Ikke noe mer å si om den saken, men skal absolutt bli flinkere i 2018! 

Mer variert  innlegg 
Det har nok blitt et par hundre innlegg dette, med mye variert stoff som helt klart har visst seg å være av interesse for dere. 

Ha leserantall på rundt 400-500 per dag
Leserantallet har vært på alt fra et par hundre, til et par tusen og mer enn det. Regna ut gjennomsnittet for den siste måneden nå hvor det da lå på 598 norske lesere, noe jeg synes er veldig bra for å være lille meg fra Ådal`n. Husk at det er mange utenlandske som også er innom her så da blir enda flere, og i tillegg er det mange som er innom her flere ganger som da telles opp som sidevisninger. 

Starte med videoblogg 
Åjadda, YouTube-kanal er opprettet og tre videoer er postet. Den siste tiden har jeg heller fokusert mer på bloggen, men håper på å få posta mer videoer i 2018. Abonner gjerne på kanalen min ved å trykke på bilde under! 

 

Satte du deg mål for 2017? Klarte du de? 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

28 kommentarer

Siste innlegg