MINE MÅL FOR 2017

Dette innlegget har ligget i arkivet flere dager nå, men endelig har jeg hatt tid til å finpusse litt. Slike direkte nyttårsforsetter har aldri vært noe jeg har hatt interesse av, men allikevel så velger jeg å sette meg noe ikke alt for høye mål som er mulig å følge. Siden 2016 ikke var noe særlig bra år for min del, er jeg interessert i å sette i gang tiltak for at 2017 skal bli bedre, selv om jeg veit at det venter meg en del motgang og nedturer.

Ta mer vare på meg selv
Her tenker jeg ikke nødvendigvis på mitt utseende, det har noe med at jeg rett og slett er altfor flink til å ta mer vare på de rundt meg enn meg selv. For min egen psykisk helse er ikke dette bra, og jeg er derfor nødt til å lytte mer til kroppen min. I 2016 endte jeg opp på legevakta og utviklet angst, og jeg har ingen ønske om flere slike turer dit.

♥ Oppleve nye ting
Jeg er lei av at det er alltid noe som stopper meg for å oppleve nye ting, og dette året vil jeg fylle med nye opplevelser. En reise, gjøre en ny ting eller utfordre meg selv på noe nytt. Jeg kjenner det på meg at dette er noe jeg absolutt trenger.

♥ Bli flinkere innenfor sminke
Jeg har allerede brukt sminke i mange år og føler meg ukomfortabel uten, men er jeg flink? Nei. Jeg har lyst til å utforske mer og prøve meg mer frem i det kommende året. Dere som har fulgt meg en stund har vel for eksempel sett hvor mye brynene mine har forandret seg igjennom året?

Bli flinkere med bloggen
Det er stadig ting jeg ønsker å forandre på når det gjelder bloggen, og jeg ønsker å ta bloggen til andre høyder og skal derfor sette i gang tiltak for å ta den bedre. Bedre og innholdsrike innlegg og bedre bilder er kun et par av punktene.

♥ Bli flinkere til å ta til meg komplimenter
Ikke bare når det gjelder utseende- meg også andre ting. Dette er noe jeg har jobbet mye med i året som har gått også, men jeg ønsker å bli enda flinkere. Etter mange år med mobbing, motgang og andre nederlag så har det faktisk ødelagt mye av selvtilliten min. Mestringsfølelsen min er ikke på topp for å si det sånn, men dette ønsker jeg en enda større endring på.

Spise mindre godteri
Litt godteri i ny og ned går fint, men når det blir for ofte er det ikke bra. Jeg har ikke tenkt til å skryte på meg et supersunt år, men jeg skal bli flinkere på å minske inntaket av søtsaker.

♥ Trosse angsten flere ganger
Når det gjelder angsten min så opplever jeg ikke så ofte å få selve anfallene, så klart hender det, men oftest får jeg smertene. Dette får jeg i ubehagelige situasjoner som har skjedd tidligere i livet eller i sosiale sammenhenger som jeg ikke takler. Hver dag er en kamp mot angsten og hver dag trosser jeg den, og dette skal jeg bli flinkere til å takle i 2017.

♥ Ta bedre vare på huden min
Huden min er utrolig stygg for å være helt ærlig. Jeg er flink i perioder til å rense den, men jeg glemmer dette fort. Dette ønsker jeg å bli flinkere til i 2017.

♥ Bruke mindre penger
Jeg bruker altfor mye penger enn hva jeg burde på mat, klær, sminke osv. Forsovet går det mest i mat, så jeg burde bli flinkere på å ha med matpakke på skolen blant annet.

♥ Ikke ta til meg andres meninger
Dette er noe jeg allerede er flink på, men når det kommer til de såreste punktene og ting jeg sliter med så blir det vanskelig å ikke ta det til seg.

Hva er dine mål for 2017?

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

6 kommentarer

Siste innlegg