INGEN GRENSE PÅ HVA SOM DELES NÅR DET GJELDER SEX?

Jeg må bare takke for alle tilbakemeldinger på mitt forrige innlegg. Hyggelig med så mange lesere, kommentarer og delinger, både her og på facebook. Har du ikke lest innlegget, så kan du lese det ved å trykke her.

Det har seg slik at alle har hver sin mening. Du har din og jeg har min, right? På min blogg ønsker jeg å fortelle mine meninger, selv om alle er ikke enige i det jeg skriver og det er helt greit.

Innlegget jeg skrev omhandlet at toppbloggere legger ut altfor mye om sex-livet sitt på bloggen sin etter min mening. Jeg har aldri sagt at kvinners seksualitet skal være tabu. Og personlig så syns jeg verken kvinners eller mannfolk sin seksualitet skal være tabu. Jeg har jo en ungdomsblogg selv der ungdommer kan sende inn sine historier, der man kan dele erfaringer og slikt. Men å lese om hvor folk har sex eller hvor mange ganger de har det daglig er uinteressant.

Jeg fikk en tilbakemelding på at det er mitt valg å lese og mitt ansvar å unngå å lese dette om jeg ikke ønsker det. Dette med at det er mitt valg er jeg uenig. Hvordan skal jeg vite at den neste setningen jeg leser i teksten, handler om  sex når overskriften ikke hadde en overskrift som ga meg en tanke på at dette er noe jeg kommer til å lese om? Så klart er det toppbloggere som driver med pr stund etter pr stund, som lager overskrifter som blir for drøye også. Savner tiden før hvor toppbloggerne var mer ekte, og mindre opptatt av klikk og penger.

Jeg mener ikke at det er kun en blogger som er slik, det er flere av dem. Og som skrevet tidligere er dette mennesker jeg liker veldig godt, og flotte blogger. Men dessverre føler jeg at det å skrive x antall innlegg om sex-livet sitt ødelegger litt. Det er klart at folk kan spørre bloggere og få svar, men det finnes en grense. Alle har sin grense, men den kan gå litt for langt noen ganger for oss rundt syns jeg. Det er normalt å snakke om sex i familien og blant venner, men å skrive det på en offentlig blogg blir for mye syns jeg.  

 

 

 

– Ann Helen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg