VI HAR SJEKKET INN PÅ HOTELL

God kveld fininger, og ikke minst- godt nyttår! Har dere hatt en fin feiring i dag? Vi befinner oss på et hotell på Gardemoen, og har ikke akkurat feiret så veldig. Vi hadde flere alternativer av ting vi kunne gjøre i dag, men etter alt som skjer om dagen må vi bare ta time for time, og se an formen til Martin. Så spontane som vi er, endte vi opp her rundt klokka ti. Hundene er ikke så begeistret for fyrverkeri, og på hotellet vi er på er det veldig hundevennlig og lydisolert. Det betyr at hundene fikk ikke med seg noe av fyrverkeri, og jeg kan konkludere med at dette har vært den beste nyttårsaften noen sinne for deres del. Hundene har vært ute, vi har fått spist, og jeg har tatt meg et bad.

Nå skal vi straks legge oss etter en veldig rolig og avslappende dag, ettersom vi skal stå opp til frokosten i morgen. Elsker hotellfrokost, så det gleder jeg meg til!

 

Har forresten kjøpt meg ny telefon, sjekk hvor fine bildene blir! Deilig å slippe å måtte gå rundt med et kamera, men at jeg kan knipse litt fine bilder med telefon og poste også. Skal vise dere hvilken jeg har kjøpt i neste innlegg.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg