VI HAR OPPRETTET YOUTUBE KANAL

 

Hallo dere! Nå har jeg en spennende nyhet å dele med dere. Dere har vel allerede lest overskriften, så nyheten er på en måte allerede sluppet. Uansett, Martin og jeg har nå opprettet oss en felles YouTube kanal, og vår første video ligger allerede ute.

Fremover vil vi altså poste videoer sammen på denne kanalen, og Martin kommer fremdeles til å dele videoer på sin egen, og jeg kanskje en sjelden gang på min. Synes det er veldig gøy at vi har en felles kanal, da jeg synes det er mye gøyere å lage videoer sammen. I går lagde vi faktisk tre videoer, denne i tillegg til to til, som vil komme ut i løpet av de neste ukene.

Vi har ikke bestemt oss hvor ofte vi kommer til å poste videoer, men vi tenker å poste videoer med litt underholdning, matnyheter, morsomme challenger, spørsmålsrunder om oss, innkjøp og reisevlog av det vi har tenkt ut så langt. Og har dere noen ønsker til videoer så må dere mer enn gjerne sende dem inn!

Håper dere vil like vår første video, og abonner gjerne på kanalen våres for å få med deg når vi poster vår neste video.

Klikk her for å komme til videoen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg