VI HAR FLYTTET!

Hei fininger! Hvordan går det med dere? Nå er det en stund siden jeg har oppdatert noe her. Det føles ut som en evighet! De siste ukene har vært lange og tøffe for oss alle, og selv om det “bare” er nesten en måned siden jeg oppdatert har tiden kjentes lengre ut. Det har vært mye som har skjedd, men det kan vi kanskje ta en annen gang.. Noe jeg ikke trodde skulle skje ved det første, og spesielt ikke i disse Korona-tider var at vi skulle flytte. Oh yes- vi har flyttet!

Vi flyttet inn tirsdag forrige uke, og stortrives alle fire. Jeg fant egentlig roen ganske fort, og det gjorde hundene også når de kom hjem på torsdag. Leiligheten er helt nydelig, og akkurat det vi trenger nå! Vi bor fremdeles i Hønefoss. Den er litt større enn den forrige, og det merkes. Rom-inndelingene er mye bedre, i tillegg er det både oppkobling til vaskemaskin og oppvaskmaskin, så det kjennes litt “luksus” ut for oss som har vært vandt med å ha felles vaskerom og oppvask som fløyt over med en gang man hadde fått vasket opp.

Jeg gleder meg veldig til å vise dere leiligheten etter hvert, men først må vi komme litt mer på plass. Martin er så utrolig flink, og har tatt seg av det meste med den gamle leiligheten. Her hjemme har vaskemaskinen så og si ikke stått stille, jeg har tømt flere esker og sekker, og i tillegg er nesten alle møbler på plass. Ååh, dette kjennes så utrolig bra! 

 

8 kommentarer

Siste innlegg