UKENS SPØRSMÅL #97- FORHOLDET VÅRT, MENSEN, JOBB..

 

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL


Skal du starte med YouTube igjen? 

Akkurat nå har jeg mer enn nok med blogg og snap. YouTube er veldig tidkrevende med tanke på redigering, men det kan hende jeg begynner med dette igjen etter hvert om jeg skulle ha mer overskudd til det. Har allikevel en kanal med litt videoer ute, så den kan du gjerne sjekke ut her.

Synes du det er vanskelig å ta imot råd? 
I utgangspunktet ikke, men jeg får daglig råd og tips om både det ene og det andre. Jeg skal innrømme at jeg i blant blir litt lei, og at det derfor kan hende det virker sånn. Skjønner at folk vil mitt beste, men når jeg ikke har bedt om det og fortsetter å sende inn, kan det kjennes sånn ut for andre kanskje.

Hva bestemmer du i forholdet deres? Utenfra ser det veldig ut som at Martin bestemmer mye, alt fra hvilken døgnrytme du skal ha til hva du skal spise til hva han vil. 
Tror du har misforstått litt. Skal ikke legge skjul på at jeg blir litt påvirket i blant, men det handler mye om redsel for han sitt liv så jeg vil være der for han. Men jeg bestemmer helt selv hva jeg vil spise, og når jeg legger meg og står opp. Jeg skjønner at det kan se annerledes ut på utenfra, hvert fall med tanke på snappene jeg legger ut om “Martin vil ha boller/pannekaker/pizza, da blir det det” osv. Jeg liker å lage ting til han og skjemme han bort.  Jeg regner med at alle liker å gjøre det i blant med kjæresten sin, på hver sin måte naturligvis.

Tror du at det er trygt for deg å jobbe med mennesker som sliter med det samme som deg? Er det ikke lett for deg å bli trigget senere?
Det er litt både og, for jeg har vært igjennom mye og det er mye jeg takler å leve med, snakke åpent om og høre andre snakke om. Men jeg jobber hver dag for å klare å håndtere det jeg har vært igjennom, og det er ikke snakk om at jeg skal begynne å jobbe med det i morgen eller i det hele tatt. Først må jeg jobbe med meg selv, før jeg kan være i en eventuell jobb som det, som er såpass krevende. Også må jeg se an hva jeg takler da, og evt. finne en annen jobb i stede hvis det ikke er noe jeg ser for meg å takle. Spent på hvor fremtiden vil bringe meg!

Hva gjør du for å skille mellom helg og hverdag?
Dette spørsmålet får jeg ganske ofte. Helt ærlig så er det vanskelig å skille disse for tiden. Tidligere hadde jeg mer rutiner med tanke på at jeg gikk på skole/kurs. Men nå kan jeg jobbe alle dager (også natt), har mindre rutiner på ting og gjør ikke noe spesielt som skiller hverdag og helg. Heldigvis er ikke dette en situasjon jeg kommer til å stå i for alltid. Alt til sin tid.

Hvor høy og hva veier du? Hvordan klarer du å ha så god selvtillit? , (jeg mener ikke slik som i negativ setting.) Men positivt. Ønsker selv å bli mer kropps-positiv. Så vil så gjerne lære. Har alltid hatt et dårlig selvbilde. Og skulle så gjerne fått bygd opp selvtilliten min mer. 
Synes det er bra du ønsker å bli mer positiv og bygge opp selvtilliten din, men skal du det må du først og fremst fokusere mindre på vekt. Det er viktig å ha en sunn kropp, men å se tall på vekta kan ødelegge så mye samme om du veier 50, 80 eller over 100 kg. Vekten definerer ikke deg. Det er også forskjell på selvtillit og selvbilde. Selvtillit handler om man er selvsikker, stoler på seg selv og føler seg god nok som person. Selvbilde handler om hvordan du oppfatter deg selv, hvordan du tror andre oppfatter deg og hvordan man ønsker å være. For begge deler gjelder det å huske tak i de tingene som gjør deg usikker, og fortelle deg selv fine ting. At du er god nok, fin nok, ikke strekke deg etter hva du tror andre mener om deg og snakke nedlatende om deg selv, men heler få bekreftelser på hvor verdifull, fin og god person du er, og ikke minst IKKE sammenlign deg selv med andre.

Hvorfor linker du til gamle innlegg på snapchat? 
Det er rett og slett fordi jeg har delt veldig mye gjennom disse 8 årene jeg har drevet denne bloggen, og den gangen ble ikke innleggene mine lest av så mange som nå. Føler mange av de innleggene jeg linker til gjør at folk kan bli bedre kjent med meg som person, mine interesser, meninger og lignende, og det viser at det er slik. Det er også tydelig at det er flere som ikke har lest disse innleggene tidligere. F.eks. på lørdag delte jeg et par linker, og da ble det lest av 4000.

Når fikk du mensen?
Jeg fikk mensen da jeg var 10 år gammel. Det er ganske tidlig. Jeg er ganske sikker på at jeg var først ut i klassen.

Når skal du begynne å jobbe igjen?
Når det er behov for meg på min arbeidsplass. På grunn av Korona-situasjonen har jeg jobbet 5 timer på 4,5 måned, så det er ikke så mye akkurat. Men jeg stiller opp om de skulle trenge meg.

Kan du filme mer når du lager mat/baker? 
Ja, det kan jeg absolutt få til! Kommer til å legge det ut på snapchat, heter @adalsjenta der også. Følg meg gjerne!

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg