UKENS SPØRSMÅL #77- REISE, ANALSEX, PUPPER..

Hei! Hvordan går det med dere? Her går det greit. Nå er det en stund siden sist “ukens spørsmål”, og jeg pleier vanligvis å legge det ut på tirsdager men gjorde en forandring denne gangen, ettersom jeg for en gang skyld hadde litt overskudd. Det er ikke så ofte lenger.

Hva drømmen din?
Veldig lyst til å kunne leve av denne bloggen ved tiden. Ved nåværende tidspunkt er ikke dette aktuelt, men det er helt greit også egentlig.

Hva synes du om anal?
Hørt av flere av venninnene mine at det er vondt og ekkelt, men jeg synes analsex kan være veldig godt. Synes ikke det før fjerde gangen jeg prøvde, så jeg kan trygt si at jeg ga det noen sjanser.

Kan du ha meet up i Bergen snart?
Om det er flere som er gira på det, så legg gjerne igjen en kommentar.

Hva liker du å gjøre på fritiden? 
Jeg har to hunder, så mye av tiden min går naturligvis med dem. Ellers er jeg en del med venner, familie, se på Hotel Cæsar og kjører litt rundt. På sommeren er jeg veldig glad i å være på stranda, grillings og bade med venner. Er også glad i å bruke tid på sminke, klær og interiør.

Hvor vanskelig er det å finne rett bh egentlig siden dem ser store ut?
Jeg synes ikke det er så vanskelig, selv med tanke på størrelsen jeg. Bruker bh fra Cubus og Lindex. De sitter veldig godt og har god støtte. Har også et par fra Primark.

Hvordan synes du det er å ha større pupper eller bryst? Merker du det på ryggen og hvordan “klarer” du å ha de så mye fremme? Har ikke selvtillit til å bruke så dristige topper som deg. Ikke frekt ment, men lurer genuint pga har store selv.
Jeg er så vandt med det. Jeg fikk pupper i tidlig alder, og de har alltid vært litt større enn andre rundt meg. Jeg merker det utrolig nok ikke på ryggen, noe jeg er veldig takknemlig for. Når det kommer til hvordan jeg klarer å ha de så mye framme så tenker vel egentlig hvorfor skal man skamme seg over kroppen sin? Hvorfor skal man pakke den vekk, i stede for å vise den stolt frem? Det er ikke sånn at jeg ønsker å vise meg frem mest mulig på den måten, men jeg føler meg veldig komfortabel og sikker på meg selv, så jeg ser ikke noe grunn til å ikke gjøre det.

Hva skjedde med YouTube-kanalen din? Og London Haul? Har venta lenge 🙁
Du veit når du ser for deg ting, tenker ut ting og legger planer, også havner alt rett vest? Det var det som skjedde. Jeg føler at blogging og Snapchat- vlogging er mer meg, med tanke på hvor mye redigering og slikt som er bak YouTube. Jeg har veldig lyst til å starte opp igjen, for det var jo gøy. Men det ble mer stress, stress som jeg ikke orket tanken på der og da. Men gjerne følg meg, skal prøve å få lagt ut litt mer etter hvert.

Vil du reise noe i sommer? (Norge/utlandet)
Jeg har veldig lyst, men har ikke planlagt noe foreløpig.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

2 kommentarer
  1. Jeg har også blitt slettet fra usensurerte uten å ha screenet eller noen ting?? Syns det er veldig kjipt da jeg elsker vloggen deres og syns det er SÅ bra at dere tar opp tabubelagte temaer.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg