UKENS SPØRSMÅL #112- JOBB, ØVELSESKJØRING, SILIKON..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Vil først bare si: Wow jeg er så stolt av deg som har kommet ut i jobb!! Trives du der og tror du at du kommer til å kunne jobbe 100% i nær fremtid, eller noen sinne?
Tusen takk for en så koselig kommentar, det betyr veldig mye for meg! Jeg trives i jobben min, og i fremtiden har jeg et ønske om å jobbe 100%. Om det blir der eller en annen arbeidsplass veit jeg ikke, og det stresser jeg heller ikke med. Jeg har tett dialog med nav angående dette, for å jobbe frem mot hva som er riktig for meg. De har sagt jeg skal fokusere på her og nå, da jeg har AAP i 13 måneder til som jeg mottar de dagene jeg ikke jobber.

Får du betalt av snapchat av være verifisert?
Nei, det gjør jeg ikke. Man tjener ikke penger på å være verifisert på snapchat, men man kan ha samarbeid og da får man eventuelt betalt for det av annonsøren/samarbeidspartneren.

Hva er deres topp 3 favoritt av filmer, serier, middag og dessert?
– Film
Martin: Die Hard- filmene og Tilbake til fremtiden
Ann Helen: Har ingen spesielle favorittfilmer, da jeg synes det kan bli kjedelig å se i lengden. Må i så fall bli The last long og Hannah Montana the movie eller noe, hah..

– Serie
Martin: Home & Away, Special Victims Unit og Exit
Ann Helen: Serie derimot liker jeg, for da skjer det alltid noe nytt og holder spenningen mer oppe. Så her er det vanskelig å velge bare 3. Bloggerne, Hotel Cæsar, Home & Away og Younger. Er også glad i reality-serier som Paradise Hotel, Ex on the beach, Singeltown osv.

– Middag
Martin: Hamburger, pizza og biff
Ann Helen: Laks og pasta (eller generelt bare laks med noe digg tilbehør), biff og pasta express fra salt og pepper.

– Dessert
Martin: Eplekake, Crème brûlée og vafler
Ann Helen: Oreokake, ostekake, verdens beste, gelè og vaniljesaus, suksessterte, pavlova, Ringerikskringle, brownies.. okei, vanskelig å bare velge tre. Elsker dessert!

Har du og Martin det fint sammen? Trives dere i hverandres nærvær?
Vi har som alle andre par opp og nedturer, men vi har det veldig fint sammen og trives godt i hverandres nærvær. Til sommeren har vi vært sammen i 2 år, og jeg ser frem til hva fremtiden våres har å by på.

Hva heter Martin på snap?
@MartinRavndal, han hadde satt stor pris på om dere vil legge han til!

Hvilken rase er hundene dine?
Milla (hun minste) er Chihuahua og Michelle er blanding av border collie, sankt bernhard, keeshond, labrador og bouvier. Moren hennes har akkurat de samme rasene og faren er renraset border collie.

Hva er du utdannet som?
Jeg gikk to år innen helse og et år med påbygg til generell studiekompetanse, men studerte ikke noe etter dette. Så jeg har ikke utdannet meg innenfor noe (enda).

Har du tatt silikon? 
Nei det har jeg ikke, har egentlig aldri følt behovet for det heller.

Hvordan går det med øvelseskjøringen?
Det går greit. Jeg har vært vandt med å kjøre med de samme personene, og føler meg veldig trygg da. Men så fort jeg kjører med noen nye blir jeg litt mer nervøs og usikker på meg selv. Jeg veit jo at det er så mye jeg kan, og begynner å spørre om ting jeg egentlig veit. Jeg burde egentlig kjørt med ti forskjellige biler og ti forskjellige personer for å overvinne denne frykten kanskje. Når det er sagt synes jeg det er veldig gøy, og det gir meg litt “blod på tann” som uttrykket sier. Jeg ser for meg den friheten jeg og Martin ville fått om en av oss hadde lappen.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg