UKENS SPØRSMÅL #109- VIDEREGÅENDE, SLANKEOPERERT, ØKONOMI..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 


Hvordan ser en ukesmeny ut for dere? Kom gjerne med middagstips! 

Vi er ikke god på å sette sammen en hel ukes meny, da det fort kan bli endringer underveis pga jobb, om vi får besøk eller noe oppstår. Nå har vi handlet inn 10 middager, så det blir noe med laks en dag, quasadilla, wraps (ja vi liker det til middag), kyllinggryte, biff, koteletter og lasagne for å nevne noe. Har også kjøpt fiskegrateng, tviler på at jeg får med Martin på å spise det, hehe. Skal vise våre innkjøp fra matleveringen i morgen.

Er samboeren din slankeoperert? Mener ikke å være frekk, men har jo sett bilder av han før, lubben.. og kan ikke skjønne at han er så slank som han er med det kostholdet.. Man skal leve som man vil, og er lov å kose seg, men bare forstår det ikke.. haha
Nei han er ikke slankeoperert. Han sleit veldig psykisk en periode og spiste ikke så mye, og at han sluttet på noen medisiner han gikk på, og gikk ned over 35 kg.

Har du noen tips til folk som sliter pengemessig? 
Last ned Mattilbud og ShopGun, sammenlign priser i butikker på varer du skal handle, skriv handleliste og ikke kjøp noe utenfor denne. Det kan også være lurt å ukeshandle, i stede for å dra å handle flere ganger i uka. Det er fort gjort å ta med seg ting man kanskje ikke trengte i utgangspunktet.

Sjekk over hvor du kan spare inn penger. Kanskje du trenger bare 2 strømmetjenester i stede for 4? Hvor mye kan du spare inn på forsikringer, strøm og mobilabonnement? Anbefaler også å selge ting du ikke bruker, og om du skal kjøpe noe nytt så kan du sjekke Facebook, Finn eller Tise f.eks. om det selges til en billigere penge brukt.

Klarer du å strikke? 
Ja klarer å strikke rett frem eller hva det heter, men ikke satt meg inn i noe mønster eller hvordan man legger opp masker.

Sinnsykt fin hårfarge! Hvor farget du det?
Tusen takk! Jeg har farget det hjemme, med farge 580 fra Schwarzkopf 🙂

Er det dyrere å handle på Coop med hjemlevering enn det å gå i fysisk i butikken? 
Det spørs hvem butikk man handler i og hvor man bestiller fra. Vi bestiller fra Coop. men om vi hadde handlet på Kiwi så ville det blitt mye billigere. Nå er Meny vår nærmeste matvarebutikk, så jeg er vandt med å handle dyrt med mindre vi får handlet når vi er med noen med bil. Da kan vi jo handle på Kiwi eller Rema. Det er mange fordeler med å handle med hjemlevering, hvert fall når man ikke har lappen. I tillegg er det lettere å planlegge og man ender med å ikke handle med seg masse annet unødvendig fra butikken.

Hvordan få større følgerskala? Driver med snapchat men sliter med å få følgere. Burde man legge til alle som venn? Eller bare ha åpen snap?
Først og fremst gjør snappen din åpen. I starten la jeg til alle jeg som la til meg som venn, men nå har jeg slettet 80-90 %  av disse. Jeg anbefaler egentlig ikke å legge til disse som venn, for om du fått offentlig profil, så vil disse legge seg under i abonnementer. For å få flere følgere, så er det lurt dele snappen din på alle dine andre sosiale medier og i andre grupper hvor man kan dele snappen sin. Du kan også vlogge på andre kontoer for å promotere deg selv, men anbefaler å holde det litt rolig, hvis ikke synes jeg det ser veldig desperat ut.

Hvilken linje gikk du på VGs? 
Første året gikk jeg helse- og oppvekst, andre året helsefagarbeider, og siste året påbygg til generell studiekompetanse.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg