SOMMEREN VÅR SÅ LANGT

Brått ble det ei lita pause her på meg. Sist jeg oppdaterte her skulle vi til Tønsberg, noe som snart en måned siden allerede! Tenkte å dele litt bilder fra hva vi har gjort så langt i sommer.

– Tønsberg –

Tønsberg er en av mine favorittplasser, til tross for at det er ekstremt mye måker der og jeg takler virkelig ikke de så bra. Sett bort ifra dem ble det en fin tur sammen med Martin,hundene og foreldrene hans. For dere som har fulgt meg en stund, så var vi der i fjor og jeg forelsket meg litt i stedet for å si det sånn! Og i år fikk hundene være med♥ Vi spiste god mat, shoppet litt, gikk fine turer både med og uten hundene, besøkte andre steder i nærheten og jeg og Martin feiret også vår 1-års dag. Det var veldig koselig! Tenk at vi bare har vært sammen i ett år, for min del føles det ut som mye mye lenger♥

– Lørenskog –

Da vi var på vei hjem fra Tønsberg, bestemte jeg og Martin oss for å overraske moren hans med å være der den helgen. Det ble ikke bare med den helgen, vi ble faktisk værende der i litt over en uke. Det var veldig koselig! Det ble for det meste rolige dager, noe som var veldig godt. Vi dro noen ganger bort på senterne, spiste god mat både hjemme og ute, og reiste til andre steder.

Vi møtte også Tina og Anders i Strømmen. Tina ble jeg kjent med for ett års tid siden da hun begynte å gjeste på @usensurerte (snapkonto jeg driver), og siden da har vi hatt mye kontakt. Og endelig fikk vi møttes! Det var så rart og fint, og veldig veldig hyggelig♥

– Gardermoen –

Etter en uke hjemme endte vi med å ta en veldig spontan tur på hotell ved Gardermoen. Jeg, Martin, hundene og faren til Martin. Ved hotellet vi var på var det gode turmuligheter til hundene. Vi pleide å gå på mye i skogen da jeg bodde hos pappa, og hender jeg går i skogen med ei venninne av meg. Gøyste var at vi fant blåbær, så hundene plukket dette fra buskene helt selv. Det elsket de♥  Ellers slappet vi bare av, smilte et sånt fotballspill som var der, så på tv og spiste litt mat.

Ellers går det i det vanlige her hjemme. Tur med hundene, lage mat og gjøre husarbeid. Forrige fredag var pappa en tur her i Hønefoss så da var jeg med han. En av de fineste dagene vi noen gang har hatt sammen ♥  Har også vært med ei venninne noen ganger, og drevet litt med SoMe. Nå ønsker jeg å ta opp bloggingen og oppdatere litt oftere fremover.

 

Hva har dere gjort så langt i sommer? 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg