SMÅ GREP GIR STOR FORANDRING

Reklame | Poster Store 

Som flere av dere veit er jeg en person som i perioder ofte har behov for forandringer, og en av tingene det ofte går utover er hjemmet. Vi leier her vi bor nå, og kan derfor ikke gjøre de største forandringene. Derfor passer det bra at jeg nå i samarbeid med Poster Store har kunnet velge meg ut noen bilder til hjemmet vårt.

Poster Store har et bredt utvalgt av plakater og rammer for alle og enhver. På siden deres har en oversikt over plakatene deres kategorisert etter mindfulness, natur og botanikk, og typografi og sitater, for å nevne noen. De har mange ulike størrelser og farger på rammene. Det jeg liker spesielt godt med nettsiden deres er at man finner bildevegger for inspirasjon til eget hjem.

Jeg har lenge hatt lyst på store bilder bak sofaen vår, og valgte derfor ut disse to store bildene. Vi har ikke hatt noen bilder eller annen pynt bak sofaen tidligere, men plutselig så stuen våres litt større ut samtidig som det ble hjemmekoselig og fint. Det var ikke store forandringen som skulle til. Jeg liker spesielt godt at vi har få elementer på veggen vår og da føles det litt “ryddig” ut. Martin ble også veldig fornøyd med stuen vår. 

Jeg har også fått en rabattkode til dere!! ADALSJENTA35 gir -35% rabatt på alle plakater (ikke selection eller rammer). Koden er gyldig t.o.m 28. oktober. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg