PAGE 1 OF 365

Vi er hjemme igjen fra en natt på hotell. Det var i grunn godt å komme igjen, da vi har oppholdt oss på samme hotell som mange evakuerte fra Gjerdrum. Det var fullt kaos på hotellet, og det dukker opp mange tanker. Tenker mye på hva de har måttet gå igjennom og hvordan de har det nå. Spesielt med tanke på at det fortsatt er ti som er savnet.. Døgnet på hotell har også vært fint, og det at hundene kunne ha det så rolig og fremfult på nyttårsaften gjør meg glad, med tanke på hvor redde de er for fyrverkeri.

VELKOMMEN 2021

Nå er jeg klar for et nytt år, og er spent på hva det har å by på. Jeg har begynt å skrive et innlegg med litt positive og negative ting fra året som har gått. I år har jeg ikke satt meg noen mål, da jeg ønsker å ikke håpe for mye. Det året som har vært nå har jo forhindret oss fra mye, men jeg har jo noen tanker og ønsker på hvordan jeg vil at året skal bli selvfølgelig. Jeg er så klar for 2021, og sier som ei venninne av meg skrev på Facebook- måtte det bli noe helt annet enn 2020. Selv om året i grunn var fint på mange måter for min del, så er det også mange ting fra året jeg vil glemme.

Det var forresten veldig stas i dag å våkne opp til 3. plass på blogg.no sin toppliste i dag. Jeg kunne ikke bedt om en bedre start på året. Setter uendelig stor pris på hver og en av dere som følger meg. Tusen takk for alle som leser, kommenterer, liker, og deler innleggene mine!

Vil avslutte innlegget med å ønske dere alle nok en gang- et godt nyttår ♥

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg