JENTETUR MED DANSKEBÅTEN

Halloooo, og god fredaag! Hvordan går det med dere? Jeg er hjemme igjen fra turen til Frederikshavn, vel og merke to dager siden allerede. Kom hjem seint på onsdag, og dro å besøkte Martin like etter. I går kom han hjem igjen, og det er så godt å bare være oss også. Selv om en lengre innleggelse ville gjort det bedre for han, må vi bare gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg synes hvert fall det er veldig godt å bare være oss to, for det er ikke bare bare å besøke folk når de er innlagt. Men jeg kommer fremdeles til å stå ved hans side, sørge for at han får hjelpen han trenger og at ting som blir lovet holdes.

Tenkte å dele litt bilder fra turen jeg hadde med jentene mine. Koste meg så mye i deres selskap, og med god mat, litt drinker, bingo, lykkehjul og shopping på taxfree. I tillegg møtte vi noen andre på turen, så det var veldig koselig!

Gleder meg allerede til lørdag! Da blir det ny tur, men da med hun ene venninna mi, søstera mi og ei venninne av henne, og til en annen destinasjon ♥

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg