HVORDAN FÅ BEDRE SELVTILLIT UNDER SEX

LET`S TALK ABOUT SEX #8

 

Leserspørsmål: Hei🤗 Vil først si at jeg digger deg og snappen din❤️ Jeg lurer på om du har noen tips til hvordan man kan få bedre selvtillit under sex. Jeg er en jente som er litt stor og føler meg liksom ikke helt komfortabel med min egen kropp som igjen gjør at jeg sliter litt med selvtilliten når jeg har sex🤗

Hei kjære deg! Tusen takk, det er utrolig hyggelig å høre

Det å være ukomfortabel med egen kropp og dermed ha dårlig selvtillit under samleie er ikke uvanlig. Det er dessverre veldig mange som sliter med dårlig selvtillit generelt, og i sammenheng med samleie og nakenhet. Det er ikke så rart heller, for når man er i en intim situasjon med en annen person, så gjør det deg sårbar. Under et samleie dukker det også opp mange følelser, og det å være redd for å ikke være bra nok eller fin nok, gjør at man kjenner enda mer på denne sårbarheten. Det kan gjøre at kroppen låser seg litt så man ikke tør å gjøre ting eller utforske like mye som man ønsker.

Nedenfor har jeg derfor skrevet ned noen punkter som kan hjelpe deg til mer selvsikkerhet, og dermed kan hjelpe deg til å få bedre selvtillit under samleie:

Sånn først og fremst tenker jeg at man må være bevisst på at sex ikke ser ut som det gjør i pornofilmer. Man er ofte mer svett, bustete, pusten er ikke like rytmisk og det kan komme lyder som stønning, grynting og fittefis. Det kan også komme lukter som man selv kan føle er ubehagelig, men som er helt normalt. 

Av erfaring så handler det også om hvem man har sex med, om man har god kjemi og om dette er en person du føler deg trygg på. For meg personlig har det hatt nesten alt å si. For om vedkommende ikke er en person du føler deg trygg og kan stole på, kan det gjerne føles litt ukomfortabelt. 

På forhånd kan det være lurt å snakke sammen om eventuelle stillinger eller andre ting som kan gjøre det litt bedre for deg. Er det en spesiell stilling du føler deg mer komfortabel med enn andre? Si ifra om det. Og for all del, si også ifra om det er noen stillinger eller noe annet som gjør deg usikker. Ikke glem å tenke på partneren din også, slik at han/hun har det bra og føler seg komfortabel.

Du kan også ta på deg noe undertøy du føler deg fin i, kanskje det er noe som vil gjøre at du føler deg mer selvsikker og bra under samleie.

Noen liker også ha lyset av, så det kan jo også være et alternativ. 

 

 

Har du noen andre tips? Hva hjelper for deg? 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg