EN STOR FAVORITT HOS MEG

Reklame 

For meg er det veldig viktig å føle meg fresh og en av tingene som gjør at jeg føler meg ekstra bra er nybarberte legger. Jeg har testet ut flere høvler, men aldri vært så fornøyd som jeg er med Shai. Høvelen har jeg vært trofast med så lenge jeg kan huske. Den gir en fin og jevn barbering, samtidig som jeg slipper rifter. Nå ønsker jeg rett og slett å anbefale dere min favoritt barberhøvel, og håper dere blir like firnøyd som det jeg er. 

Shai pakken inneholder: En Shai- barberhøvel, ekstra barberblad, RFSU daily wash, RFSU easy shave gel og en søt toalettmappe. Denne er veldig praktisk, jeg pleier ofte å ta med mine hud/kroppspleie-produkter i denne på reise. I tillegg sender de med en liten bonusgave, denne gangen er det en skånsom sminkefjerner. Kun denne alene har en verdi på 229,-. Pakken er gratis, det eneste du må betale er 99,. i porte (hele pakken har en verdi på over 500,-). Klikk her for å bestille pakken. 

 Etter min erfaring er kvaliteten på høvelen veldig høy, men skulle du være uheldig at den går i stykker betaler du kun 39,- i porto så får du en ny gratis! Og når du trodde det ikke kunne bli bedre, så leveres Shai-pakken helt hjem på din dørmatte/postkasse. Hvis du er fornøyd og ønsker å fremdeles motta pakker fra Shai, vil du kunne ha et løpende abonnement slik at du slipper å tenke på å kjøpe inn nye barberhøvler, gel osv. Det er ingen binding på Shaibox og kan avsluttes når som helst. 

Produsenten av Shai har også utviklet en barberhøvel til herrer. Pacebox inneholder alt du trenger til en komplett barbering: Pace6 barberhøvel, to refillblader og barberskum. Pakken kan du på lik linje som Shai prøve gratis, eneste du må betale er 99,- i porto. En fin og rimelig gave til deg selv, en venn, kjæreste, bror, far, onkel eller bestefar. Klikk her for å bestille Pacebox. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg