EN HEKTISK UKE

På søndag kom vi hjem igjen etter 8 dager på fjellet. Vi hadde en koselig tur med god mat, mye turer i skogen, og rolige dager både innendørs og utendørs. Og- som hundene storkoste seg! Tenkte å dele noen bilder i eget innlegg ♥ 

Å ha ferie var utrolig godt og virkelig noe jeg trengte, og jeg merker at starten på uken etter ferien har vært hektisk for meg. Lørdag ettermiddag fikk jeg ekstreme smerter i venstre skulder og ribbein. Jeg er vandt med å gå med en del smerter i kroppen, men dette var på et helt annet nivå. Det var verst på søndag, da vrei jeg meg i smerter. Martin anbefalte meg å bestille en legetime, men jeg vil ikke være til bry og tenkte at sånn her må jeg leve. Jeg tok meg til motet og bestilte time likevel, så der var jeg på mandag. Smertene har sakte men sikkert gått over nå, men jeg merker at det har sine triggerpunkter så jeg må innrømme at jeg er litt redd det skal komme tilbake igjen. Jeg veit ikke hvorfor smertene kom, for jeg har ikke strekt meg eller gjort noe annerledes, men krysser alt for at det ikke kommer tilbake nå! 

Som skrevet så er jeg bedre nå, og i går hadde jeg min første arbeidsdag igjen etter ferien. Det var litt hardt etter to uker ferie som endte opp med nesten tre uker. På tirsdag hadde jeg time hos psykiatrisk sykepleier som jeg går til i kommunen. Jeg følte at jeg fikk mye ut av denne timen og opplevde det som veldig positivt. Koret jeg går i startet endelig opp igjen med øvelser denne uken også. Det var veldig koselig og gøy, men også litt skummelt med tanke på korona-situasjon som nå har blusset enda mer opp igjen. Apropos Covid-19 så fikk jeg andre dose med vaksinen i dag, så om en uke er jeg fullvaksinert. Man må selvfølgelig være forsiktig fremdeles, men å ha fått begge dosene nå føles veldig lettene om jeg skulle være uheldig å bli syk. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg