EI LITA UPDATE

Nå er det en stund siden jeg har vært innom her å oppdatert noe, så tenkte å dele litt hvordan ting går nå. Pappa er hjemme igjen fra kortidsoppholdet. Synes det er skummelt å si det høyt tilfelle han blir dårlig igjen, men akkurat nå så går hvert fall  bedre med han, noe vi alle er glad for! Har vært innom han et par ganger å hjulpet han med litt diverse hjemme, og det er godt å se at det etter forholdene går så bra med han som det kan gjøre nå. Jeg var også å besøkte han sist i går, så da fikk vi ordnet litt hjemme hos han da. Jeg hadde tatt med pizza som jeg overrasket han med, og senere på dagen spiste vi is. Det var en hyggelig avslutning på dagen.

Jeg også kommet meg igjen etter at formen min var veldig dårlig for to uker siden. Om jeg hadde omgangssyke eller en reaksjon etter alt de siste ukene er jeg usikker på, men jeg sleit en god stund etterpå med mye vondt i magen som jeg har vært hos legen for. Hun mistenkte at jeg hadde noe betennelse eller bakterier som hang igjen, som jeg fikk noen tabletter for. Så langt har de fungert greit, helt til kvelden kommer. Muligens første dagen i dag at jeg ikke har kjent noe til det i det hele tatt, så da går det nok sakte men sikkert over nå heldigvis. Tok en generell helsesjekk og blodprøver samtidig mens jeg var der, da jeg aldri er syk og sjeldent har vært hos legen. Har kun tatt blodprøver i forbindelse med isotretinion-kur, og er usikker på om de da sjekket opp i andre ting. Hørte hvert fall aldri noe om det, og fastlegen min sa jeg aldri hadde tatt blodprøver hos dem. Uansett.. jeg fikk svar på prøvene i dag. Ligger lavt i vitamin D, noe jeg egentlig kanskje forventet. Eller jeg så hvert fall for meg at jeg hadde mangel på noe. Skal så klart starte opp med å ta tilskudd. 

Ellers i helgen har jeg fått gjort mye bra som har vært godt for meg. Har fått slappet av en del og gått turer. Har fått ryddet en del her hjemme og kjørt bort en spisestue vi fikk av naboen vår som nå har flyttet da Martin skulle ha denne på kontoret sitt. Fikk også kjørt bort litt andre ting vi ikke skulle ha her, og det føles godt å ha fått stua litt tilbake. Har fremdeles en del å ordne her hjemme, men det tar vi litt og litt. Greit å ikke ta for mye på en gang for min del med alt annet ved siden av, så det ikke blir for mye, men litt deilig å ha kommet i gang igjen.

Bilde fra vi gikk tur med Anette og Jonas på søndag♥ 

I dag har jeg vært på senteret en tur å fått ordnet en del ting som jeg har hatt hengende over meg, så det var godt å få unna. Har også fått hentet stolen jeg har bestilt i gave til tantebarnet mitt sin dåp. Resten av uka har jeg ingen planer, litt godt kjenner jeg men også litt skummelt å si høyt da det fort kan snu. Men enn så lenge tar jeg det hvert fall som det kommer, og skal prøve å fylle dagene med flere ting som er positivt for meg og andre rundt meg♥ 

 

Håper dere alle har hatt en fin dag, og om ikke er det flere dager igjen i uka hvor det kan snu på og bli en bedre dag♥ 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg