DETTE SKAL JEG I DAG!


God morgen! I dag stod alarmen på 05:45. Kan ikke huske sist jeg var våken eller ute av døra så tidlig. Det må være da jeg jobbet som resepsjonist/kundekonsulent for to år siden.

I dag er det ikke jobb som fikk meg tidlig opp. Jeg sitter i skrivende på bussen, for i dag skal jeg være hårmodell. Det er noe jeg har sett frem til i 3 uker! Jeg gleder meg veldig mye, men skal innrømme at jeg er litt nervøs. Jeg er i utganspunktet veldig redd for håret mitt, så jeg fikser det sjæl og går aldri til frisøren. Jeg hadde faktisk et aldri så lite mareritt om dette også, så det sier vel sitt, hahah! Men dere har vel sett siste tiden at jeg bryr meg mindre. Jeg har farget håret rosa et par ganger og nå har jeg klippet meg laaaaang pannelugg. Det er bare hår (lattertryne).

Nå skal jeg få i meg litt frokost. Har forberedt meg godt i dag med digg salat, frukt og mellombar. Skal ikke ha alt til frokost altså, men viktig å få i seg litt næring utover dagen. Kommer til å dele litt på Snapchat kontoen min utover dagen, så legg meg gjerne til. Adalsjenta heter jeg der.

Håper dere får en strålende dag!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg