DET BESTE OG VERSTE MED 2020

2020 er over, og jeg ser mange legger ut minner og høydepunkter måned for måned for året som har vært. Har gjort det samme tidligere, men i år tenkte jeg å gjøre det samme som jeg gjorde i 2017- og dra frem 5 positive og 5 negative ting med året som har vært. Da vi gikk inn i 2020 var det ingen som kunne se for seg at året ville bli som det ble med tanke på Korona-situasjonen, men det har allikevel vært et fint år og hvor jeg tror vi har lært å sette mer pris på livet, hva vi har og de små tingene i hverdagen.

5 POSITIVE OG NEGATIVE TING MED 2020

POSITIVE

Flytting- Vi flytta fra en leilighet som var etter min mening litt liten for oss fire. Der hadde vi ikke plass til oppvaskmaskin, felles vaskerom og det skapte generelt mye kaos. Da vi flytta føltes det veldig luksus. Vi fikk mye bedre plass og bedre rom-deling. Det var et stort pluss med at det var lagt opp til oppvaskmaskin, og at vi kunne ha vaskemaskin i egen leilighet.

Jobb-  For et par måneder siden fikk jeg meg fast jobb. Riktignok en 45% stilling, men jeg er veldig stolt over meg selv og hvor langt jeg er kommet. Håper på å kunne bli enda sterkere psykisk i 2021, slik at jeg kan jobbe enda mer!

Reise- Til jul i fjor fikk jeg tur med danskebåten av min bestevenninne og mammaen hennes. Det var så koselig med jentetur- shopping, god mat og noen drinker på kvelden.

Med to eller tre dagers mellomrom reiste jeg og Ine med søstera mi og venninna hennes til Kiel, for å feire søsteren min sin 30 års-dag! Begge reisene skjedde rett før Korona kom til Norge.

I sommer reiste jeg til Tønsberg med Martin, hundene og foreldrene hans.

Martin og jeg feiret vår ett års dag ♥ 

På veien hjem derfra bestemmer jeg og Martin oss for å overraske moren hans med å være der den helgen.

Vi møtte Tina og Anders for første gang ♥

Etter en uke hjemme tok vi oss en overnatting på Gardermoen.

I september var vi på hoteltur på Sanderstølen. Herlig med badebasseng, gode turområder og inngjerdet fotballbane så hundene kunne løpe rundt.

Sosiale medier- Dette året føler jeg at jeg har fått utviklet meg mer enda mer innenfor sosiale medier. Jeg har prioritert snapchat mer fremfor bloggen, men allikevel også fått postet litt her også. I tillegg opprettet jeg og Martin Youtube-kanal. Vi hadde satt stor pris på om du vil følge oss ved å trykke her. Ser frem til å lage flere videoer i 2021.

Utenfor komfortsonen- Jeg har blitt en person som føler meg veldig trygg på de jeg har rundt meg, og blir fort tilbaketrukken rundt nye mennesker. I august begynte jeg å ta mer tak i livet mitt. Jeg startet på kor, gågruppe og gikk på tankeviruskurs.

En annen ting jeg gjorde dette året som jeg hadde hatt lyst til å gjøre lenge, var å farge håret rosa. Kanskje en overfladisk ting, men jeg hadde virkelig hatt lyst til det lenge, men ikke turt.  Jeg var ikke redd for hva andre tenkte, men for at jeg ikke skulle kle det. Farget det rosa ikke bare en gang, men to- fordi jeg synes det var så fint. Skal innrømme at jeg ikke føler meg ferdig med å ha det.


NEGATIVE

Korona- Trenger jeg å si mer? Korona har påvirket de fleste av oss på et eller annet vis. Jeg har hvert fall blitt forhindret til mye..

Tøff tid og innleggelse- For dere som har fulgt meg og Martin dette året, veit dere at han har slitet mye psykisk og vært innlagt flere ganger. Dette har vært tøft for både han og for oss rundt han. Så det har selvfølgelig vært en nedtur med dette året. Det går heldigvis bedre med han, og jeg håper han får det enda bedre med seg selv dette året ♥

Psyken min- Jeg har synes det har vært veldig vanskelig å prioritere min egen psyke dette året, tankene og følelsene mine rundt ting har blitt lagt under et lokk føles det ut som, for jeg synes det er veldig vanskelig å prate om hva jeg føler og tenker rundt ting, og hvordan jeg har det. Jeg har det ikke dårlig, men heller ikke bra. Håper på at det skal bli bedre i 2021.

Tannverk og tannlegeskrekk- Jeg fikk “lære” på den harde måten på slutten av året. Har slitet med tannverk en stund, og bare utsatt og utsatt med å dra dit. Dagen før nyttårsaften så jeg meg nødt til å bare dra, da en fylling datt ut fra den ene tannen og jeg hadde veldig vondt i en annen tann.

Vennskap- Jeg har dette året mistet kontakten med flere. Det er vondt å tenke på at jeg har færre folk rundt meg, men samtidig prøver jeg se positivt på det også. Nå veit jeg hvilke venner som virkelig er der når man trenger det, og hvem jeg kan stole på og ikke.

 

Hva er det beste og verste som har skjedd for deg i 2020? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg