DELTAGELSE I TV-PROGRAM

En ting jeg ofte får spørsmål om fra flere av dere, er deltagelse rundt tv-program, og om jeg kunne vært med på et. Tidligere er det “Paradise Hotel”og “Første date” som har vært gjentakende spørsmål og ønske hos dere, hvor jeg har svart at disse kunne vært aktuelle for min del. Nå er livssituasjonen min en helt annen og jeg har litt andre tanker rundt det. Jeg har gått fra å være singel, til å være i et forhold med en gutt jeg ønsker å dele livet mitt med. Det hadde derfor vært helt uaktuelt for meg å være med på disse programmene nå. Og helt ærlig er jeg veldig glad for det også, for jeg har fått et litt annet syn på det. Paradise Hotel hørtes så morsomt ut. Det å være sosial, møte nye mennesker og skape underholdning for andre, i tillegg til at det har med seg mange andre fordeler etterpå virker gøy. Men mange gjør så mye dumt og lite gjennomtenkt på tv, og selv om jeg er en person som ville tenkt meg godt om før jeg tok avgjørelser eller sa noe, så er det lettere å bli dratt med enn man tror.

Å delta i et tv-program kunne vært utrolig gøy,  men jeg hadde nok vært ganske nervøs og stressa, huff! Jeg har jo vært med i en informasjonsfilm og reklamefilm til kinoen i Hønefoss tidligere, og der var jeg veldig stressa. Spesielt til informasjonsfilmen for da ble jeg stilt spørsmål jeg ikke ante om og visste ikke helt hva jeg skulle svare. Casten til programmet var veldig flinke og fikk meg til å roe med ned fort. Og jeg tenker at så lenge casten til et annet program også hadde fått det til, ville det nok gått fint. Men skulle jeg vært med et program måtte det vært noe jeg virkelig ønsker, og som hadde følt riktig ut for meg.

Om jeg skulle valgt et program jeg kunne tenke meg å vært med på nå, så måtte det helt klart blitt Bloggerne eller Influencerne. Det er så spennende å se på! Det er inspiserende å se hva alle disse menneskene har fått til, og det gir meg en større motivasjon til å jobbe hardere med bloggen og nå mine mål.

Jeg kunne også tenke meg å være med i et program hvor man er til nytte/hjelp for andre, eller hvor man deler sine erfaringer/sin historie. Jeg er jo som dere veit veldig opptatt av å kunne hjelpe andre mennesker, så det hadde vært veldig givende å kunne vært med på et slikt program.

Fire stjernes middag kunne også vært veldig gøy. Jeg fikk karakteren 5 i mat og helse på ungdomskolen, og selv om jeg personlig ikke synes jeg er noe god til å lage mat, så har jeg mange erfaringer derfra.  Ellers synes jeg det er veldig underholderne å se andre bloggere og influencere som er med på program hvor man tester ut ting, og Familieduellen, Farmen og flere lignende underholdningsprogram.

 

Hvis du kunne valgt et tv-program du kunne deltatt i, hvilket ville det vært? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg