BILDEDRYSS

– BILDEDRYSS FRA HOTELLTUR PÅ SANDERSTØLEN –

På torsdag til lørdag forrige uke reiste jeg, Martin, hundene og foreldrene til Martin på tur til Sanderstølen hotell. Martin og faren reiste på en roadtrip for en liten tid tilbake, og fant dette flotte hotellet, og her ville de ta med oss. Hotellet ligger på fjellet, og var helt ypperlig med tanke på hundene. Vi fikk både brukt skogen med en skikkelig lang tur, og fotballbanen som var inn-gjerdet så hundene kunne løpe litt fritt. Milla fant seg også en ball, hun er jo ganske proff der og koste seg med det! Hotellet i seg selv hadde veldig gammel stil, men rommet vårt var utrolig fint! Føltes nesten ut som en liten hybel/leilighet med sofa, tv og en liten kjøkkenkrok. Vi hadde også badekar, og jeg som elsker å ligge i badekar! Hotellet hadde et utrolig flott badebasseng innendørs, som vi brukte to ganger. Ellers reiste vi også en tur til Gol på fredag, og tittet litt i noen butikker og spiste på skysstasjonen. Ble en veldig fin tur, hit vil jeg tilbake!

Her er et “lite” bildedryss fra våres dager på fjellet ♥

Fine rommet vårt ♥

Restauranten var delt opp, slik at i en del av den var det lov å ha med hundene sine. Det var litt fint og kult egentlig!

 

Reiste en tur på Bingo også vi, hehe!

Avslutter innlegget med et bilde av morgenfrokosten våres fra den dagen vi skulle reise. Vi fikk reservert bort, med frokost kun til oss. Veit mange hotell har det slik nå at vi setter ut frokost direkte til bord på grunn av Korona-situasjonen, men var ikke alle som hadde reserverte bord, så det var koselig at det var laget klart til vi kom.

 

Håper på en tur igjen hit en gang! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg