RETT FRA HJERTET..

Akkurat nå må jeg helt ærlig si at mest lyst til å legge meg, fremfor å skrive blogginnlegg og rydde.. Men jeg har satt meg som mål å få ut et blogginnlegg hver dag i 100 dager nå, og jeg skal absolutte ikke la det bryte her. Forstå meg rett, jeg vil mer enn gjerne oppdatere for dere, men akkurat nå kjenner jeg meg så stuptrøtt at det hadde vært deilig nå. Tenkte at siden jeg skal straks i seng kan jeg dele litt tanker før leggetid. 

TANKER FØR LEGGETID

I dag var jeg tilbake hos psykologen. Hadde møte med NAV angående veien videre siden det tiltaket jeg egentlig skulle starte på var fullt, så da må vi finne på en annen løsning som kan fungere bra for alle parter. Usikker på hvordan opplegg det blir, men slik det høres ut som nå virker det veldig bra. Veit heller ikke når oppstart blir, men jeg positivt på det å starte opp med noe igjen straks. 

Savner Michelle veldig mye nå. Milla ble med meg på besøk til kusina mi, kjæresten hennes og tantebarna mine her om dagen, mens Michelle dro til mamma. Det blir litt rart når man er vandt med å ha begge rundt seg hver dag også er plutselig ene eller begge borte noen dager. Gleder meg til å få henne hjem igjen i løpet av helgen! 

Er så takknemlig for å ha så mange gode venner i livet mitt. De gjør virkelig hverdagen min lettere

Når vi først har nevnt det her med psykologtimen i dag, så er jeg så glad for å ha en psykolog eller psykiatrisk sykepleier som hun egentlig er som virkelig hjelper meg og vil mitt beste. Jeg føler at jeg bare blir mer og mer åpen mot henne, det kjennes hvert fall litt bedre ut for meg å lette litt på trykket ukentlig, eller annen hver uke, selv om timene noen ganger også kan kjennes ut som et evig kaos. 

Det har vært en helt fantastisk dag. Jeg har gjort mye gøy og kost meg masse, det føles veldig bra

Ser frem til å dra til hudlege til uken. De kremene jeg har brukt på huden siste 1,5 uka er virkelig sterke for huden og det kjennes veldig sårt nå. I dag skal jeg ha en dag pause, ettersom de anbefalte det om huden virket irritert. Men jeg er veldig spent på hva han sier og evt. om behandling videre. 

De to siste ukene synes jeg at bloggen har falt tilbake med kaos. Oppdateringer i siste liten og dårligere innhold. Skjerpings!! Må prøve å bli litt mer rutinert og jobbe litt med det jeg virkelig elsker å gjøre- nemlig bloggen. Jeg må også tilføye her at jeg allikevel er så utrolig takknemlig for alle dere som klikker dere innom her hver dag, liker, kommenterer og deler innleggene mine videre. Det setter jeg veldig stor pris på, og gir meg en ekstra motivasjon for å gjøre det beste! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg