PÅ INNSIDEN AV MIN TELEFON

I dag tenkte jeg å gi dere et innblikk i min telefon. Har hatt et slikt innlegg tidligere, men mye har forandret seg siden da, i tillegg til ny telefon. Nå har jeg iPhone 7 som er jeg er veldig fornøyd med og har hatt gått over et år. 

BAKGRUNNSBILDE // LÅST SKJERM 

STARTSIDENE 

 

AVHENGIG 

Facebook og Messenger- Dette er vel apper de fleste har, og er nok noen av de jeg bruker aller mest. Messenger bruker jeg til å skrive med andre, mens Facebook bruker jeg til å se hva andre legger ut og legge ut ting selv både på min egen bruker og fanpagen min som dere finner her. 

Snapchat- Dette er nok appen jeg bruker aller mest. Jeg deler mye av hverdagen min på @adalsjenta og har en egen vlogg hvor jeg snakker om ulike temaer, viser innkjøp og man kommer litt tettere på min hverdag på brukeren @adalsjentablogg. Sammen med tre andre jenter driver vi @usensurerte. Her har vi nytt tema hver uke som vi snakker om, i tillegg til å vise fram en usensurert hverdag. Legg oss gjerne til! 

Wish- Er det noe mer å si om denne da enn at den brukes til shopping? Her bestiller jeg mye spennende, blant annet løsvippene mine som jeg er helt avhengig av! 

Bitmoji- Brukes sjeldent og ligger da kanskje under feil kategori. Men siden den brukes i forbindelse med Snapchat så synes jeg at det er greit å ha den i nærheten.

Blogg.no- Bruker denne litt i forhold til bloggen, men forholder meg mest til å blogge fra pcen eller sjekke statestikken med Safari. 

Skype- Har ikke brukt Skype på evigheter frem til jeg lasta den ned her om dagen for å snakke med søster`n. Veit ikke helt hvilke andre steder jeg kunne plassert den, men den avhengig-kategorien går vel mest ut på det sosiale. 

Sideadministrasjon- Her fått man oversikt over Facebook sidene med varsler om folk har 

FOTO

Instagram- Legger ut bilder og sjekker ut andre sine profiler. Følg meg gjerne, adalsjenta. 

Følgere+ – På denne appen kan man se hvem som følger deg, hvem som slutter å følge deg, hvem du følger men som ikke følger deg tilbake og omvendt. Kjøper du ekstra pakke her kan du også se hvem som har blokkert deg og slettede kommentarer/likes. For meg så har appen hengt seg opp nå, usikker på hvorfor, men da bruker jeg en annen app som jeg skal fortelle om litt lengre ned. 

Pic Collage / FotoRus / Layout / VSCO / Hype Type- Bruker disse sjeldent, men de er for å kunne redigere bilder, og enkelte av de videoer. 

Pinterest- Her kan man finne masse inspirasjon til hjem, hår, sminke, mat og hva enn det måtte være. 

Improver- Her kommer appen jeg nevnte at jeg skulle fortelle mer om i det tredje punktet over her. Dette går ut på det samme egentlig, og er en app jeg bruker mye. 

Canva- Denne bruker jeg i forbindelse med @usensurerte. Lager bilder som jeg bruker til å legge ut ukens tema eller andre ting. 

Splice- Også en app jeg bruker i forbindelse med @usensurerte. Her kan man legge redigere videoer, legge til musikk og tekst. 

MUSIKK

Spotify Premium- Et liv uten musikk fungerer ikke for meg, så denne er i daglig bruk. 

Shazam- Lurer du på hva en sang heter? Da er denne appen redningen. 

YouTube- Bruker denne om det er en sang jeg ikke finner på Spotify, eller at jeg skal sjekke ut kanalene til andre. 

FINANS 

Engangskode- Brukes til nettbanken. 

SPILL

Alle er egentlig en type tidsfordriv for min del. Eneste jeg bruker hver dag nå er Coin Master, men kjekt å ha de andre om jeg kunne tenke meg å spille de sånn plutselig. 

KJEKT Å HA

Teoritentamen- Brukt denne tidligere i forbindelse med teoriprøva på moped, og skal bruke denne når jeg skal fortsette videre på billappen også. 

Res i Sthlm- En app jeg brukte mye da jeg var i Stockholm med Silje i fjor sommer. 

Trening- Brukte denne i gymtimene på skolen noen ganger tidligere.

Google Maps- Kjekt å ha om man ikke finner veien dit man skal. 

KvoteAppen- Skal man ta med alkohol fra Sverige er det kjekt å benytte seg av denne. 

DATING 

Happn/Tinder- Brukes sjeldent, ikke funnet kjærligheten der (enda). 

Hey! VINA- Ikke en dating app, så den ligger muligens under feil kategori. Har for øvrig  ikke prøvd ut denne enda, men så ei venninne som hadde den, og etter som jeg forstod så er det en app hvor du kan finne venner med samme interesser som deg. 

STREAMING 

TV 2 Sumo // NRK TV // Viafree // Viaplay // Dplay // Love Island // NRK Super- Ser ikke vitsen med å skrive noe om hver enkelt ettersom alle går ut på det samme bare at det er på ulike kanaler. 

LIVSSTIL 

Narvesen- Kjekt å ha tilfelle det kommer noen tilbud eller rabatter. 

Mattilbud // ShopGun- Her ser man tilbudene til de ulike butikkene for den kommende uken. Utrolig kjekt, for her kan man spare mye. 

Cubus Friends- Her sparer opp poeng hver gang jeg handler, som jeg får igjen i penger.  

Ringerikes Blad- Avisen her hvor jeg bor. 

UTENFOR 

Brakar Billett- Denne brukes hver gang jeg tar buss. Kjøpt billett her som varer en måned så kan jeg ta bussen så mye jeg vil i hele Buskerud. 

Flo- Her kan man dokumentere mensen syklusen sin. Utrolig kjekt for meg som aldri har skjønt meg på dette med min syklus og når jeg har eggløsning før jeg lasta ned denne. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg