KLAR FOR AVREISE

PAKK MED MEG TIL LONDON

Skulle egentlig ha lagt meg nå, men jeg er nødt til å krysse av det siste på to do- lista mi for kvelden. Nemlig oppdatere bloggen og planlegge noen innlegg for de neste dagene. Dette er noe jeg har tenkt på helt siden vi bestilte reisen, men har enda ikke fått susa meg til det. Tiden i London vil jeg bruke der og sammen med de jeg er med, så det er derfor greit å ha noen innlegg klare i arkivet. 

Kofferten ble også pakket i siste liten. I utgangspunktet skulle jeg lage en “pakk med meg til London”- video, men det rakk jeg heller ikke. Så tenkte jeg kunne vise dere i eget innlegg nå. Skal ha med meg en koffert, og en sekk som håndbagasje. I kofferten har jeg puttet en bag som jeg skal bruke på tilbaketuren slik at jeg har mulighet til å ha med meg to kollier tilbake. 

I kofferten har jeg prøvd å pakke med meg minst mulig. Har med meg litt klær, hudpleieproduktene mine, sminke, hygieneartikler, høyttaler, lader og en veske som endte opp i håndbagasjen min i stedet. 

I håndbagasjen har jeg med meg pass, telefon med kortholder, ørepropper, kamera+ lader, iphone lader, powerbank, p-piller og naproxen.

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg