HVORDAN JEG TAKLER NEGATIVE KOMMENTARER

SLIK TAKLER JEG NEGATIVE KOMMENTARER

Vi alle har vel kjent på følelsen av å mottatt en negativ kommentar tidligere, enten på skole, jobb eller andre steder. En vond og ekkel klump, en følelse av at alt man ønsker er å gå å legge seg og bli der noen dager. Det er ikke til å gå legge under en stol at de fleste av oss bloggere får en del negative kommentarer. Det er ikke noe vi skal forvente eller regne med, men det er noe som kommer med når du trykker på “opprett din blogg”. Det er mye vi må takle som bloggere, og jeg har nå gjort det i 5 år. Jeg kjenner flere som har gitt seg med å blogge nettopp på grunn av disse kommentarene, og jeg kan forstå de godt, men allikevel så har de positive kommentarene overdøvd alt for min del. 

Det er ikke måte på hva folk skal henge seg opp i. Kroppen min, min fysiske helse (som jeg for øvrig egentlig har snakket om en gang), huden min, hvordan jeg er som person, innkjøp, klesstil, hvordan jeg sminker meg, og generelt hva jeg gjør. Kommentarene trenger ikke utgangspunktet være negative, men måten folk skriver på har en del å si i forhold til hvordan jeg eller for den saks skyld andre tolker dem. 

For dere som kjenner meg så veit jo dere at jeg er en person som bryr meg fint lite om hva andre mener i forhold til hvordan jeg skal kle meg, sminke meg eller se ut. Jeg kjøper klær som jeg liker, sminke som jeg føler meg bra med og interiør som jeg selv faller for. Hva andre måtte mene har egentlig veldig liten betydning. Det er jo klart at det er slitsomt å få kommentarer på dette hele tiden, men etter hvert blir det nesten som en vanesak hvor du bare leser og ikke tenker noe mer over det. 

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg aldri bryr meg om disse kommentarene, for det gjør jeg, i blant vel og merke. Når jeg får kommentarer på at jeg burde kutte pulsen, så bryr jeg meg. Jeg bryr meg også når det kommer til hvordan jeg er som person, det inngår i presentasjonsangsten min. Aller mest bryr jeg meg når det kommer til de jeg har rundt meg, familie, venner og hundene mine. De har ikke bedt om det, og jeg gjør derfor mitt beste for å skåne de mot slike kommentarer. 

Når man over tid legger merke til samme ip- adresse går igjen om og om igjen, og gjerne flere av dem, så skjønner man bare til slutt at disse menneskene ikke vil enn godt. Og hvorfor skal de da få oppmerksomheten din? For min del så finnes det viktigere ting i livet å fokusere på. enn de kommentarene. Jeg har mange mennesker rundt meg som vil meg godt, noe som er enda viktigere for meg, og det synes jeg alle andre bloggere også burde tenke på! 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

12 kommentarer

Siste innlegg