12 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

WELCOME DECEMBER

♥ Tilbringe masse tid med familie og venner
Noe jeg verdsetter høyest av alt er tiden jeg får med venner, familie, og ikke minst hundene mine. Så det gleder jeg meg masse til med denne måneden også! 

♥ Kjøpe inn og pakke inn julegaver 
Det jeg liker aller best med julemåneden må nok være å kjøpe inn julegaver og pakke dem inn. Det å gi bort gaver til de som betyr mest for meg er noe jeg virkelig verdsetter, og får meg til å komme i skikkelig julemodus! De fleste av gavene er kjøpt inn, mangler bare til noen få, så gjenstår pakkingen. 

♥ Høre på julesanger 
Nå har jeg allerede hørt på julesanger en god stund, fordi det tar meg så lang tid å komme i julestemning. Noen år kommer jeg ikke i julestemning engang, så i år jeg virkelig hard, hehe! 

♥ Se mange julefilmer og julekalendere 
Denne julen har jeg så lyst til å få med meg enda flere julefilmer, og julekalendere. Som jeg nevnte tidligere i dag, har jeg klikket hjem både “Jul på Månetoppen” og “Jul i Blåfjell” så de gleder jeg meg masse til å se. Det er liksom de juleminnene jeg har fra da jeg var små, som jeg alltid måtte få med meg hver dag helt frem til julaften. 

♥ Pynte juletreet
Noe av det koseligste jeg veit med jula er juletreet. Pappa hadde glemt at jeg hadde kjøpt inn nytt, stort og flott julestre til oss i fjor, med masse julepynt til. Vi er uenige om når treet skal opp, men jeg håper virkelig at jeg får overtalt han til å gjøre det i helgen. 

♥ Bake julekaker 
Jeg har så lyst til å bake julekaker i år. Både risboller, pepperkaker og kromkaker. Vel, sistnevnte tror jeg ikke kommer til å skje, men mulig en snill sjel gir meg noen. Haha, lov å håpe! 

♥ Drikke julebrus og varm kakao 
Om det er to ting jeg er avhengig av i jula, eller generelt om vinteren, så er det rød julebrus og varm kakao. Her om dagen prøvde jeg og pappa ut marshmallows i kakaoen, noe som var utrolig godt! Ingenting slår krem i kakaoen, det skal sies, men marshmallows var utrolig godt, det også!  

  

♥ Skrive mange gode blogginnlegg
Noe som er veldig viktig for meg er å prestere bra her på bloggen, både med gode innlegg og bilder. Dette skal være et av hovedmålene for måneden.

♥ Julemorgen 
Veit dere.. jeg kan ikke huske sist jeg kunne kose meg og nyte selve julemorgenen. Jeg har jobbet alle de siste årene både selve julemorgen, andre juledag, nyttårsaften og andre nyttårsdag. Så i år gleder jeg meg virkelig til å kunne nyte alle disse dagene og bare slappe helt av. 

Ta masse julebilder 
De siste årene har jeg fått til en del fine bilder i jula. I år vil jeg ta enda flere og finere, det er også en av grunnene til at jeg vil ha treet tidligere opp. VI startet allerede i dag, Milla, Michelle og jeg. Og dette er resultatet. Ikke akkurat det beste, men uansett minneverdige minner! 

♥ Nyte juleferien 
Siden jeg nå går på kurs og sånt, og at jeg av og til kan føle det som stress, skal jeg virkelig nyte juleferien. Se på filmer, slappe av og bare kose meg med den lille fine familien min. 

♥ Julemiddagen
Dette må nok være det beste med hele jula. Vi spiser ribbe på julaften, og det er virkelig en av mine favoritter. Kunne gjerne spist det flere ganger i året, og skulle ønske pappa var like glad som meg slik at det kunne vært oppfyllet.

 

Hva skal/vil du gjøre i desember? 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

11 kommentarer

Siste innlegg