HELLO DECEMBER

FØRSTE DAGEN I DESEMBER 

Altså hvor har dette året blitt av egentlig? Tenk at vi har kommet til første desember allerede, det er helt vanvittig! Synes ikke det er så lenge siden jeg øvde som bare det til russerevyen som var i januar liksom. Hvor blir tiden av? Hehe! Som jeg har fortalt tidligere er jeg ikke så glad i jula, men allikevel synes jeg tiden rundt er utrolig fin. Julemusikk, julepynt, juletre, julekaker, julekalendere er virkelig herlig! 

I dag har jeg vært borte fra kurset, det var jeg forsovet i går også, fordi jeg har så forferdelig vondt i ryggen. Den har låst seg helt liksom, så jeg orker ikke engang å gå. Å det å ligge i senga gjør til og med vondt. Heldigvis føler jeg meg mye bedre i skrivende stund, men det tror jeg ikke er så lurt å si, for jeg følte meg mye bedre på ettermiddagen i går, men da kvelden kom var det like ille som da jeg la meg kvelden før. Men jeg satser virkelig på at det blir bedre snart, for jeg blir så rastløs av å ikke gjøre så mye. I går begynte jeg å pynte litt utenfor døra, og funnet fram adventslysene klare til søndag, tenkte å vise det i eget innlegg. I dag har jeg tatt på meg julegenseren, hørt på masse julemusikk, tatt bilder til bloggen og åpnet første luke av julekalenderen. I helgen håper jeg vi får til å sette opp juletreet. Jeg og pappa er ikke like enige om det. Men selv om jeg ikke er så glad i jula, vil jeg i det minste ha frem juletreet mer enn et par dager før julaften. Denne tiden forsvinner jo like fort som den kommer, så jeg vil gjerne nyte den litt! 

Nå gleder jeg meg til å se “Jul i Svingen” på tv, og har faktisk klikket hjem både “Jul i blåfjell” og “Jul på månetoppen” på DVD fra CDON. Som jeg savner disse, og gleder meg masse til å se disse hele Desember. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

10 kommentarer

Siste innlegg