DEN DAGEN JEG FÅR MIN EGEN FAMILIE

Hei dere! Hvordan har dere det? Fra søndag til mandag sov jeg hos min gode venninne Marthe. Så heldig som hun er, har hun tre flotte barn som jeg er så heldig å være “filletante” til. 

Jeg kom ganske seint til Marthe på søndag, da var alle barna i seng. Og siden det ble litt seint på oss, stod jeg opp med de på morgenen og lot Marthe sove litt lenger. Vi koste oss så mye sammen med frokost, leking og litt titting på NRK Super. Hadde lovet Marthe å passe de noen timer på dagen, siden hun skulle ut noe ærender, og da hun kom tilbake tok vi litt bilder sammen. Og jeg må bare vise dere et “lite” bildedryss fra dagen, for bildene ble jo bare så fine! 

Da vi kom inn igjen etter å ha tatt litt bilder ute, lot vi barna lage hver sin pitapizza, noe de synes var veldig stas. De kuttet pølser, og tok på alt de ville ha på selv, på sin egen pizza. Ser frem til den dagen jeg får barn, da skal de få være med mye på matlaging og annet gøy! 

Altså bare se på bildene, se den nydelige buketten her! Gleder meg sånn til den dagen jeg får min egen familie, selv om det vel og merke blir noen år til slik jeg ser det nå. Men jeg gleder meg masse allerede, og skal ikke legge skjul på at jeg er litt babysyk om dagen! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

7 kommentarer

Siste innlegg