EN INNRØMMELSE Å KOMME MED..

DETTE VIL SKJE FREMOVER.. 

Jeg har vel smått nevnt det her på bloggen tidligere, at jeg strøyk i noen fag dette skoleåret. Jeg hadde bestemt meg for at vi friår skulle være ordentlig friår uten noe fokus på skole, men for en uke eller to tilbake mottok jeg brev i posten fra skolen om at jeg nå hadde muligheten til å ta opp disse eksamene helt kostnadsfritt ettersom det er en av rettighetene når man stryker i et fag. 

Jeg strøyk på norsk eksamen og selve faget historie. For meg har historie alltid vært et vanskelig fag, både fordi det er så mye man må kunne, men også fordi interessen for det aldri har vært der. Jeg har derfor valgt å bare ta opp igjen norsk eksamen i første omgang. Jeg har troen på at jeg kan klare det, samtidig som jeg er veldig usikker. Nå må jeg jo faktisk studere og lese på egenhånd, og jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke husker alle disse ulike oppskriftene på ulike ting av oppgaver man må løse på eksamen. Heldigvis har jeg alle notatene mine for skoleåret som jeg gikk, og må derfor øve en del på dette. Jjeg skal gjøre mitt beste, så får jeg nesten ta det derfra. 

Jeg har snakket med flere angående det å ta opp igjen disse fagene. Mange anbefaler meg å bare prøve å ta opp igjen både norsken og historien med en gang, mens andre forstår meg, og at jeg virkelig ikke er klar for det, sånn egentlig. For helt ærlig så ser jeg ikke for meg at jeg kommer til å sitte å ha eksamen om to måneder. Som skrevet skal jeg hvert fall prøve å gjøre mitt beste, også får jeg bare se hva som skjer! 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

4 kommentarer

Siste innlegg