70-ÅRS LAG // VELKOMSTEN

70-ÅRS LAG FOR BESTEFAR // DA HAN ANKOM LOKALET 

For et par uker siden overrasket vi bestefar med 70-års lag. Jeg har jo lovet dere lenge å vise bilder fra dagen, så tenkte å gjøre det nå. Siden det er så mange bilder er jeg nødt til å dele det opp i flere innlegg. Jeg hadde egentlig tenkt til å vise dere video fra dagen først hvor han ankom, men siden jeg ikke har fått fikset redigeringsprogrammet enda, så viser jeg litt bilder først- denne gangen fra da han ankom plassen hvor vi alle hadde stelt oss ute klare for å synge bursdagssangen for han.

Mamma dro å møtte han litt borti gata og kjørte bilen hans. Bestefar trodde han skulle til onkel bare for å spise middag, men mamma forteller han at de skal ta en tur innom lokalet vi var i, hvor bestefar svarte med at de ikke kan de, for det ser ut til noen har tilstelning. Det var det også, til han 

Siden vi som familie samles altfor sjeldent er det naturlig at de fleste ville holde Jenny Elisabeth som allerede har blitt syv måneder gammel. Alle er jo helt i ekstase når de får se den lille prinsessa til kusina mi. Derfor er de fleste bildene fra velkomsten med henne på, fordi det var det som skjedde etter vi sang bursdagssang for bestefar. Hun er jo bare så skjønn! 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

4 kommentarer

Siste innlegg