JOMFRUTUR TIL STOCKHOLM

I STOCKHOLM FOR ALLER FØRSTE GANG

Hallo fra Stockholm! Har ikke fått oppdattert dere før nå, for det har egentlig bare gått i ett siden vi ankom i går kveld. Jeg har jo ikke akkurat flydd så mye tidligere, men heldigvis gikk det bra. Silje er en god reisepartner som har greie på det meste når det gjelder både det, men også å finne fram til steder, selv om ingen av oss er kjente her i Stockholm.

Vi har et helt fantastisk rom. Vi visste jo da vi bestilte rommet, at vi skulle sove på businessklasse, ettersom det var billigere, men at det skulle være så fint og bra var aldri i tankene. Altså badet er helt sjukt, og generelt rommet også! Tenker å vise dere litt mer bilder av det og andre ting når jeg kommer hjem. I går tok vi det egentlig bare helt rolig og bestilte med oss pizza hjem fra Pizza Hut. Begge var nokså slitne etter flyturen til tross for at den ikke var så lang, så det var deilig å bare slappe av utover kvelden.

Dagen i dag har vært brukt til å bli litt kjent med byen. Vi tok t-banen et stykke borte fra hotellet, hvor vi blant annet var innom Victoria Secret, Sephora, Vero Moda, H&M og mange andre flotte butikker. Middagen ble spist på Fridays, herregud så god mat! Har blitt noen innkjøp på meg i dag, gleder meg til å vise dere!

Nå ser frem til å oppleve enda mer av denne fine byen de neste dagene. Skal prøve å få oppdatert dere innimellom, men vil gjerne kose meg mest mulig når jeg først er på ferie! Håper dere alle har det bra

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT

9 kommentarer

Siste innlegg